Lagom. Način življenja, ki spodbja življenjsko sozvočje

Pri Založbi Učila je izšla nova knjižna uspešnica Lagom. Švedski izraz lagom je nova življenjska trendovska smernica, ki bi jo bilo vredno vpeljati v svoj vsakdan. Je način življenja, ki spodbuja sozvočje. V ospredje postavlja pravičnost, zmernost ter zadovoljstvo s tistim, kar imaš.Jedro lagoma je stremljenje k najvišjemu življenjskemu ravnovesju, ki obsega vse vidike posameznikovega obstoja in ga pomaga usmerjati v najnaravnejše delovanje brez vsakršnega truda. Ta prečudovita knjiga vam bo v vaš vsakdan pomagala vpeljati majhne, preproste spremembe, s katerimi se boste približali skrivnosti dobrega življenja po švedsko.

Lola Akinmade Åkerström

Lola Akinmade Åkerström je živela na treh različnih celinah, v Afriki, Severni Ameriki, zdaj še v Evropi, in sicer na vsaki kar lepo obdobje. Zanimajo jo najrazličnejše prvine in odtenki kultur ter njihovo odražanje v odnosih. Lola je magistrica informacijskih znanosti na Univerzi v Marylandu. Več kot desetletje je bila svetovalka in programerka, potem pa je sledila svojim sanjam, da bi potovala, pisala potopise in fotografirala, medtem pa raziskovala najrazličnejše kulture ter spoznavala njihovo hrano, tradicijo in življenjski slog.

Danes je nagrajena pisateljica, govornica in fotografinja, ki jo zastopa National Geographic Creative. Redno objavlja v najrazličnejših znanih medijih, kot so AFAR, BBC, Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure in National Geographic Traveler. Lolina spletna stran je www.akinmade.com.

Knjigo, ki obsega 240 barvnih strani lahko kupite v knjigarnah Felix ali naročite preko spletne strani www.felix.si Cena 16,99 eur.