Slovo v Blackpoolu. Škufca in Melinda ter zakonca Batagelj zapuščajo ples

Slovo naših parov na blackpulskem parketu. (Foto: FB)

Na največjem angleškem tekmovanju Blackpool sta se dva slovenska para, ki plešeta med profesionalci plesne zveze WDC, odločila, da je čas za slovo od plesnega parketa. Andrej Škufca je s soplesalko in partnerico Melindo zasedel peto mesto in po odplesanem jiveu sporočil javnosti, da ju ne bomo več videli med tekmovalnimi pari. "Ja, z najino tekmovalno kariero sva zaključila. Bil je zelo poseben večer. Danes prihajava k sebi. Sicer pa upam, da bo tranzicija potekala čim bolj gladko," je za naš portal komentiral Andrej.

Andrej Škufca in Melinda ter …
Prav tako sta svoj odhod s parketa objavila Jurij in Jagoda Batagelj, ki sta se letos uvrstila na šesto mesto. Njuno izjavo še čakam, na socialno omrežje Facebook pa je trenerka in sodnica Daniela Škofic Novak, takoj po tekmovanju, zapisala ob fotografiji obeh parov: "Konec nekega obdobja." Obema paroma želim vse dobro na njuni novi poti, pa karkoli že bosta počela v prihodnosti.
… Jurij in Jagoda Batagelj … (foto: Danceplaza)
Poleg slovenske dvojice sta napoved upokojitve napovedala še dva para, in sicer Rachid Malki in Anna Suprun ter Michal Malitowski in Joanna Leunis, tudi zmagovalca letošnjega Blackpoola. Konec nekega obdobja napoveduje novo. Ciklus življenja pač.
Tudi Michal Malitowski in Joanna Leunis sta nehala plesati.
View Gallery 4 Photos