Slovenski plesalec z zmago v plesnem šovu Strictly Come Dancing

Zmagovalca Aljaž in Abbey.

Včeraj se je končala enajsta sezona plesnega šova Strictly Come Dancing v produkciji televizijske hiše BBC. Zaključni šov je bil, enako kot vse oddaje pred njim, spektakularen. Zmaga pa navdušujoča, saj si jo je v finalu priplesal slovenski plesalec Aljaž Škorjanec. S soplesalko, manekenko in moderatorko Abbey Clancy sta navdušila šest milijonov gledalcev, ki so glasovali zanju.

Trdo delo se je poplačalo z zmago.
"Ali mi lahko nekdo razloži, kako se je to zgodilo," so bile njene besede takoj po zaključku šova, Aljaž pa je še dodal: "Ne morem verjeti. Kakšna pot. Lahko se zahvalim tebi Abbey, bila si neverjetna."
Mama in oče sta si enega od šovov ogledala v živo. Aljaž je na fotografiji s svojim dekletom Janette Manrara, ki je tudi tekmovala v isti seriji.
Uspeha svojega sina se je razveselila tudi Aljaževa mama Nataša, ki si je enega od preteklih šovov ogledala tudi v živo v Londonu. Ves čas tekmovanja pa je sina spodbujala na socialnem omrežju FB, kjer je včeraj zapisala: "Moj sin zmagovalec STRICTLY COME DANCING!!!!! Najsrečnejša mama na svetu!"
Aljaž prihaja za praznike v Slovenijo in obljubil je, da nam bo naklonil nekaj dragocenih minut prostega časa, da pove vse, kaj se je dogajalo od takrat, ko je nenadoma zapustil slovenski tekmovalni parket.
Aljaž z nekdanjo soplesalko Valerijo Rahle, ko sta osvajala naslove državnih prvakov pod okriljem Plesnega kluba Fredi.

View Gallery 5 Photos