Še en razpad v športnem plesu. Razšla sta se Jure Bergant in Milana Chekanova!

Jure in Milana sta že preteklost. (Foto: Marko Mesec)

Milana Chekanova in Jure Bergant sta končala skupno plesno pot, ki sta jo začela pred tremi leti. Na spletni strani Mednarodne plesne zveze piše, da sta uradno začela plesati 21. septembra 2016 in skupno pot končala 17. septembra 2019. Milana je plesala v Rusiji, od koder prihaja, z Iliyo Gavrikovim, in sicer slabih deset mesecev leta 2014, nato je plesala za Hrvaško med 6. novembrom 2014 in 14. septembrom 2016 s Tinom Sanjkovičem, ko je začela uradno partnerstvo z Juretom. Juretova soplesalka Ana Mesec pa ima najdaljši staž, saj sta skupaj plesala sedem let in postala večkratna državna prvaka.

Jure je najdlje plesal z Ano Mesec, in sicer štiri leta, ter dosegel tudi najboljše rezultate. (Foto: Marko Mesec)

Pred Milano je nato Jure plesal še slabo leto dni z Anjo Pritekelj.

Jure in Milana sta plesala skupaj tri leta. (Foto: Marko Mesec)

Jure in Milana sta bila nekaj časa par tudi zasebno. Razhod je komentirala Milana v imenu obeh: "Z Juretom sva zaključila skupno plesno pot, vsak nadaljuje po svoje naprej in iščeva drugega partnerja. Sva imela zelo zanimivo in lepo pot in rada bi se zahvalila vsem tistim, ki so bili del najine plesne poti." Oba plesalca že iščeta nove partnerje, Milana je še potrdila, da ostaja v Sloveniji.

Milana ostaja v Sloveniji.

Tako je Slovenija ostala brez še enega plesnega para v članski kategoriji. No, res pa je, da naj bi se vrnila na plesni parket Ana Ekart, a se trenerji, ja, trenerji, starši nimajo pri tem menda nobene besede, še niso odločili, ali bo plesala za Italijo ali za Slovenijo, saj je njen novi soplesalec Italijan. Nova sezona pač prinaša spremembe. V plus ali minus, pa verjetno vidimo kmalu. 

View Gallery 4 Photos