Poročni zvonovi za Andreja Škufco in njegovo Melindo

Andrej Škufca in Melinda

Štirikratni amaterski svetovni prvak (trikrat v kombinaciji in enkrat v latinu) Andrej Škufca se bo v soboto, 17. septembra, poročil s svojo dolgoletno spremljevalko in soplesalko Melindo Torokgyorgy. Andrej in Melinda sta začela plesati skupaj junija leta 2009 kot profesionalca za plesno zvezo WDC, in njun prvi nastop je bil v Brentwoodu oziroma Londonu oktobra 2009. Po evropskem prvenstvu ‘profijev’ v Moskvi leta 2015, ko sta zmagala, sta skupno kariero končala. V Budimpešti pa sta 19. novembra 2015 imela poslovilni nastop za madžarsko občinstvo, saj Melinda prihaja z Madžarske, natančneje iz Kisteleka, kjer imajo njeni starši plesno šolo.

Andrej Škufca je s Katarino Venturini postal štirikrat svetovni prvak.
Andrej je pred Melindo dolga leta plesal s Katarino Venturini, s katero sta bila dolgo par tudi zasebno, po njunem razpadu je pokušal plesati z Eleno Khvorovo, dokler ni počakal na Melindo, ki je leta 2009 prekinila z Italijanom Mauriziom Vescovom. Takrat je bilo vse skupaj precej na skrivaj, saj nam je Maurizio podal izjavo, da ni vedel, da Melinda že trenira z Andrejem.
Andrej in Melinda na evropskem prvenstvu v Moskvi na svoji zadnji tekmi
A vse v življenju se postavi na svoje mesto. Andrej in Melinda si bosta po sedmih letih obljubila večno zvestobo. Najprej na Ljubljanskem gradu, nato pa še pred bogom, in sicer v ljubljanski Frančiškanski cerkvi. Svatov bo precej, večina seveda iz plesnega sveta. Seveda se pričakuje kakšno plesno presenečenje. Ekipa našega portala jima želi mnogo sreče in seveda kakšnega mladega plesalca ali plesalko.