Plesna zvezdnika Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec v neskončnem veselju. Rodila se je Lyra Rose!

Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec sta postala starša in napovedujeta tudi nov plesni šov (foto: arhiv Škorjanec & Manrara)

Včeraj je bil vesel dan za plesalca Aljaža Škorjanca in njegovo ženo Janette, saj se jima je pridružila težko pričakovana Lyra Rose!

Ni pa bilo veselje samo za plesni zvezdniški par Škorjanec & Manrara (med zvezdnike ju je katapultiral šov Strictly Come Dancing televizije BBC), ampak tudi za razširjeno sorodstvo. Aljaževa mama Nataša, ki je z možem Srečkom dobila tretjo vnukinjo, je sporočila na družbeno omrežje: “Od danes na tem svetu sije še en sonček. Rodila se je naša Lyra Rose, veseli in srečni do neba.” Lyra Rose se je rodila v Londonu, čeprav par Škorjanec & Manrara živi v Manchestru, in sicer s carskim rezom, kar je bilo pri Janettini konstituciji edina možna odločitev. Aljaž in Janette sta pravkar praznovala tudi šesto obletnico poroke in hčerka prinaša eno samo veselje plesnemu paru, ki polni britanske tabloide in je zelo popularen med gledalci in bralci. Oba imata tudi na Instagram profilu čez 550.000 sledilcev in redno objavljata fotografije svojega tako profesionalnega kot zasebnega življenja.

Janette je objavila družinsko fotografijo na družbenem omrežju Instagram in čestitke dežujejo po tekočem traku.

Aljaž in Janette pa zdaj ne bosta veliko počivala, saj že napovedujeta novo plesno sezono oziroma šov. Sedemnajstdnevna turneja Dancing In A Winter Wonderland šov štarta 21. novembra v Portsmouthu in se nadaljuje v naslednjih mestih: Truro, Leicester, Gateshead, Blackpool, Belfast, Southend, Cambridge, Glasgow, Liverpool, Cardiff, London, Birmingham, Nottingham, Edinburgh, Manchester in Bath. Za Janette bo to kar naporno obdobje, saj se tudi pozno jeseni vrača pred zaslone kot voditeljica programa In Takes Two.

Janette Manrara Škorjanec in Aljaž Škorjanec lani po snemanju oddaje Parada plesa (foto: Lea Slapar)

Ampak zdaj je čas za crkljanje z Lyro Rose. Parada plesa pošilja čestitke v London. Intervju z Aljažem in Janette, ki smo ga naredili lani, pa si lahko ogledate tukaj: