LED motion. ‘Move your ass and shine!’

V nedeljo ob zaključku finalne prireditve šova Slovenija ima talent je bilo seveda nekaj razočaranih, a na zmagovalnem tronu je prostor le za enega. Fanta iz dueta Wild Art bosta zmago prav gotovo odlično izkoristila, skupina LED motion pa je po mnenju žirantke Ane Klašnje "dokaz, da talent brez garanja ne pomeni nič". "V le 14 dneh smo pripravili še bolj noro točko kot za polfinale, jo nadgradili za 100 odstotkov! Držali smo obljubo in dobesedno premagali gravitacijo! Vzdušje v ekipi je odlično. Na Slovenija ima talent nismo zmagali, a zase smo zmagovalci. Izpolnili smo si zastavljene cilje. Nadgradili smo našo LED motion tehnologijo, Sloveniji prikazali ne ene, ne dveh, ampak tri res vrhunske točke, in kar je najpomembneje združili smo ves kreativen potencial ekip Dunking Devils, Artifex, Dravlje Records in preostalih, ki delujejo pod streho kreativnega centra VIBE," je po finalnem nastopu komentiral Žan Jeršin, vodja plesne skupine Artifex.

Žan Jeršin (drugi z desne) z ekipo LED motion
A ker za ekipo ni besede nemogoče in vedno nekaj načrtuje, so se odločili dobro izkoristiti prepoznavnost skupine LED motion. Domen Rozman je človek odličnih poslovnih vizij in pravi takole: "LED motion smo ustvarili, da združujemo mlade kreativne upe. To nam definitivno uspeva. V tem duhu razpisujemo deset LED motion kreativnih štipendij. Najbolj kreativnim mladim bomo omogočili, da od začetka januarja pa do konca sezone brezplačno trenirajo pri nas. Torej plešejo v plesni šoli Artifex ali delajo akrobacije v Dunking Devils Akademiji. Namen štipendij je spodbuditi mlade, da začnejo migati … telesno in z možgani! Držimo se temu primernega slogana: “Move your ass and shine!”, torej “Zmigaj se in zasveti!"
… blink, blink po štipendijo …

In kaj moraš narediti, če so te Domnove besede spodbudile, da se jim pridružiš. Navodila so sledeča: "Posneti moraš videoposnetek, kjer na najbolj kreativen način poveš, zakaj si želiš trenirati z LED motion, zakaj želiš postati del njihove zgodbe. Video naložiš na facebook, youtube ali katero drugo video platformo in povezavo do posnetka vpišeš v spletni formular, pripet spodaj. Vse informacije najdeš tukaj
https://www.facebook.com/LEDmotionShow/videos/1242267562478884/, formular za oddajo videoposnetkov za štipendije pa tukaj http://q-r.to/ledmotion.
… (foto: POP TV)

Seveda pa skupina Dunking Devils, ki je prepotovala že ves svet, snuje podobne načrte za LED motion. Marko Knafelc, manager skupine Dunking Devils, pravi: "Naš namen je LED motion popeljati na raznovrstne odre in prireditve doma ter po svetu. Nastopili bomo na vseh večjih gala in športnih dogodkih po Sloveniji. Hkrati pa bomo LED motion nastope popeljali izven meja Slovenije. Že se dogovarjamo za nastope po Evropi in na Bližnjem vzhodu, natančneje v Dubaju in Abu Dhabiju. Vloženo trdo delo v pripravo točk za Slovenija ima talent želimo nagraditi s tem, da fantom in dekletom omogočimo, da zasijejo na čim več odrih in svoj talent pokažejo širnemu svetu!"
Bravo, združena ekipa, ki daje zgled, da smo združeni močnejši!

View Gallery 4 Photos