Tatjana Lahvinovič Galčun. Ne morem opisati veselja in sreče ob svetovnem prvenstvu!

Denis in Megi s trenerjema Zoranom Plohlom in Tatjano Lahvinovič Galčun v prepoznavni pozi

Ne morem opisati, kako smo vsi, cel naš tim Diamant veseli in srečni, da sta Denis Gudovski in Megija Dana Morite postala drugič letos svetovana prvaka med starejšimi mladinci!!! Mislim, da je konkurenca v tej kategoriji iz tekme v tekmo močnejša, vsakič je več dobro pripravljenih parov, ki iz tekme v tekmo postajajo bolj odrasli, močni in izkušeni. Zelo lepo je spremljati starejšemladinske pare skozi tri leta, kako se spreminjajo in razvijajo v odrasle otroke. (smeh) Tekma je bila vrhunsko organizirana in pari so res pokazali zelo odrasel ter zrel ples!

Denis Gudovski in Megija Dana Morite med osvajanjem naslova najboljšega para na svetu med starejšimi mladinci v latinu (foto: WDSF)
Zelo mi je žal za Ivana (Jarneca, op. u.) in Ano (Ekart, op. u.), ker menim, da sta si zaslužila višjo uvrstitev. Po moje sta zelo lepo odplesala, predvsem svojo zadnjo rundo! (je za naš portal komentirala zmago svojega para, Denisa Gudovskega in Megije Dane Morite, med starejšimi mladinci v latinu njuna trenerka Tatjana Lahvinovič Galčun ter uvrstitev našega para Jarnec & Ekart, ki sta zasedla 43. mesto. Tekmovanje se je odvijalo minuli vikend v Rigi)