Kvartet v Paradi plesa. Jasha Robnik in Nika Zidar iz Plesne izbe Maribor, Salim Gauwloos, ex od Madonne, in Jose Agudo!

Jasha, Nika, Salim in Jose v Paradi plesa

Vabilo na ogled oddaje Parada plesa danes ob 18.45 na TV3!

V Paradi plesa predstavljamo mlado plesno generacijo, in sicer Jasho Robnik in Niko Zidar, ki sta članici plesnega kolektiva ŠIK iz Plesne izbe Maribor. Obe sta temperamentni, posebni, zapisani plesu in poti, ki ju bo pripeljala ,kamor bo pač namenjeno. Letos recimo na Dunaj na sloviti ImPulsTanz, kjer sta nabirali nova plesna znanja pri plesnih mojstrih sveta.

Jasha Robnik in Nika Zidar na snemanju oddaje (foto: Lea Slapar)

Letošnji poletni festival ImPulsTanz na Dunaju je bil res poseben tudi zato, ker so se po enoletni prekinitvi med pedagoge vrnili tisti najbolj priljubljeni. Eden takšnih je gotovo prepoznavni plesalec v Madonninih spotih Salim Gauwloos Slam, ki pa je danes samo pedagog. Salim bo v oddaji razkril, kako je živeti dandanašnji v Ameriki, ko nisi cepljen in si gej.

S Salimom (levo) in njegovim možem Facundom Gabbo letos na Dunaju

Plesalec, pedagog in koreograf Jose Agudo pa je še vedno aktiven na odrih, kot pedagog pa navdušuje s prepletenostjo indijskega kataka in španskega flamenka v plesno poezijo.

Jose Agudo v Arsenalu dunajskega InPulsTanz festivala

Vabljeni na ogled oddaje Parada plesa danes ob 18.45 na TV3. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Vabljeni k ogledu Parade plesa.