Ekskluzivno na TV3 Medias. Plesni epicenter in Plesni klub Forma

Neva Kralj, Maja Verčko in Nataša Potočnik bodo gostje oddaje Parada plesa.

V Paradi plesa, edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah vam predstavljamo članici Plesnega epicentra. Neva Kralj je tudi ustanoviteljica tega plesnega prostora, ki je nastal pred štirimi leti in se v njem dogaja vedno nekaj posebnega. Epicenter ni tradicionalna ali pa ustaljena plesna šola ali klub, ampak stremi k temu, da je tamkajšnjim plesalcem nadvse prijetno. Zato imajo na programu tudi balet, ki ga vodi pedagoginja Maja Verčko.

Neva Kralj in Maja Verčko skrbita za plesno baletno gibanje v Plesnem epicentru.
Zaradi poškodbe se je odpovedala karieri baletne plesalke in se znašla v pedagoških vodah. Neva in Maja sta na pogovor prinesla tudi zanimiva predmeta, ki sta zanju zelo značilna.
Nataša Potočnik je ustanoviteljica in vodja Plesnega kluba Forma.
Gostja drugega dela oddaje pa bo koreografinja in pedagoginja Nataša Potočnik, ustanoviteljica Plesnega kluba Forma. Nataša pravi, da so njeni plesalci vedno v formi, plesu pa je predana skoraj štiriindvajset ur na dan. Tudi Nataša ima "predmet", ki je zelo značilen za njeno osebnost.
Oddajo smo posneli v ambientu Maxi kluba. (Foto: Marija K. Orašanin)
Oddajo, ki smo jo posneli v ambientu Maxi kluba, si lahko ogledate danes zvečer ob 21.35 na TV3 Medias. Ponovitvi v soboto, 1.2. ob 10.30 in nedeljo, 2.2. ob 12.30. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.

View Gallery 4 Photos