Ekskluzivna reportaža z državnega prvenstva v latinskoameriških plesih

Mark Kotnik in Julija Markovič Halik sta zmagala v kategoriji pionirji. (Foto: Marko Mesec)

V Paradi plesa si oglejte, kaj se je dogajalo na parketu Srednje gradbene šole v Ljubljani, ko se je petdeset parov potegovalo za naslov najboljšega v državi.

Vabim vas na ogled Parade plesa, v kateri vam je naša ekipa pripravila reportažo z državnega prvenstva v latinskoameriških plesih. Načrtovano prvenstvo marca se je zaradi korone premaknilo na 3. oktober in še takrat smo močno stiskali pesti, da se bo izpeljalo. In se je. Sicer ne za vse kategorije, saj se je na gradbeni šoli, kjer je prvenstvo potekalo, pokvarilo dvigalo in tako je bil onemogočen dostop in posledično nastop plesalcem v kategoriji para ples.

Plesalci čakajo na svoj nastop.

Prvenstvo se je odvijalo pod strogim upoštevanjem navodil NIJZ, tako je tudi naša reportaža nekoliko drugačna. Tisto soboto smo tudi mislili, da se s plesalci znova vidimo čez tri tedne na državnem prvenstvu v kombinaciji, a je bilo to prvenstvo pred dnevi odpovedano. Zato vam ostane uživanje ob naši reportaži, ki si jo lahko ogledate danes zgodaj zvečer ob 18.45 na TV3.

(foto: Marko Mesec)

Nastopili bodo vsi državni prvaki vseh sedmih kategorij ter organizatorja prvenstva Blaž Pocajt iz Plesnega kluba Feniks in Marko Vodnik iz Društva Kazina. Fotogalerija: www.fotomesec.com

Oglejte si napovednik današnje oddaje

Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!