Danes v Paradi plesa. Jaka Mihalič Rader in Maja Vočanec ter napoved festivala ImPulsTanz na Dunaju

Intervju za oddajo Parada plesa smo posneli pred državnim prvenstvom v kombinaciji desetih plesov, na katerem sta Jaka Mihalič Rader in Maja Vočanec zasedla tretje mesto. (Foto: Lea Slapar)

Vabljeni na ogled oddaje Parada plesa danes ob 18.45 na TV3!

V predzadnji aktualni oddaji letošnje sezone vam predstavljamo plesni plesni par, ki pleše latin in standard ter je mladinski državni prvak v obeh stilih. Jaka Mihalič Rader in Maja Vočanec vas bosta navdušila s svojo iskrenostjo in seveda energičnimi plesnimi koraki.

Intervju z Jako in Majo smo snemali v času, ko sta bila v Sloveniji tudi plesni zvezdi Aljaž Škrojanec in njegova žena Janette, ki bosta gosta zadnje oddaje letošnje sezone, in sicer 10. julija. (Foto: Lea Slapar)

Energično bo tudi na letošnjem ImPulsTanz festivalu med 7. julijem in 7. avgustom, ko bodo dunajske odre zavzeli plesni ustvarjalci z vsega sveta. Naša ekipa je obiskala tiskovno konferenco in vam namignila, zakaj obiskati ta največji plesni festival sodobnega plesa, če ste plesalec ali samo gledalec.

Na tiskovni konferenci festivala ImPulsTanz (foto: Karolina Miernik)

Oddajo si lahko premirno ogledate danes ob 18.45 na TV3; ponovitve pa vas čakajo še v sredo, 29. 6., ob 15.00, v soboto, 2. 7., ob 11.45, v nedeljo, 3. 7., ob 18.45! Parada plesa vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!