Danes v Paradi plesa. Aktualna državna prvaka v latinu in kombinaciji Akim Pekunov in Maša Kastelic ter plesalka skupine Katja Dance Company Petra Ramovš

Maša Kastelic, Akim Pekunov in Petra Ramovš (foto: Lea Slapar)

Izjemoma ob 23.00 si na TV3 oglejte še vedno edino oddajo o plesu na slovenskih televizijah.

Vabim vas k ogledu današnje oddaje Parada plesa, ki se bo premierno odvrtela šele ob 23.00 na TV3 (saj veste, nedelja je dan za tekmo formule 1). O plesnih tekmovanjih, ki so tudi včasih formula 1, sta spregovorila Akim Pekunov in Maša Kastelic, aktualna državna prvaka v latinskoameriških plesih in kombinaciji. Razkrila sta okoliščine, ki so privedle do njunega partnerstva. Akim namreč prihaja iz Ukrajine. Zanimiv bo tudi njun predmet, ki ga nosita vedno s sabo. In še vedno pravita, da nista par zasebno.

Maša Kastelic in Akim Pekunov sta naš najboljši članski par in ju redko vidim v ‘civilni obleki’.

Plesalka Petra Ramovš je nekoč intenzivno plesala, potem pa se je odločila, da je s plesom konec. Toda če po dolgih letih odsotnosti s plesnega odra nenadoma srečaš koreografinjo Katjo Vidmar, ki te povabi, da se pridružiš njeni skupini, potem se tvoj mišični spomin zbudi in postaneš članica Katja Dance Company, in brez plesa kar nenadoma ni več življenja.

Petra Ramovš (foto: Lea Slapar)

Torej vabljeni v našo plesno družbo. Če bo premiera prepozno, pa ujamete eno od ponovitev, recimo v sredo, 9. 12., ob 9.00 ali pa v soboto, 12. 12., ob 12.00 in znova v nedeljo, 13. 12., ob 18.45., pa seveda na našem you tube kanalu. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Vabljeni k ogledu Parade plesa.