Aljaž Škorjanec in Janette Manrara Škorjanec. Pričakujeva dojenčka!

Janette Manrara Škorjanec in Aljaž Škorjanec lani po snemanju oddaje Parada plesa (foto: Lea Slapar)

Naš najprepoznavnejši plesalec v svetu Aljaž Škorjanec je z ženo Janette obelodanil novico, da pričakujeta dojenčka!

Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara Škorjanec, zvezdnika šova Strictly Come Dancing, sta ekskluzivno novico, da je Janette noseča, sporočila oz. podala v intervjuju za britansko revijo Hello! Magazine. Par je v Angliji izjemno popularen in skrbno izbira, komu, kdaj in kaj zaupa. Hello! Magazine sodi pri njiju med zaupanja vredne revije, saj o njiju redno objavlja novice tako s plesnega kot zasebnega področja. Vprašanja, kdaj bosta postala starša, so bila s strani novinarjev zelo pogosta. Sploh po lanski oz. predlanski odločitvi, da zapustita šov Strictly Come Dancing in se posvetita svojim projektom. Tu si lahko ogledate intervju za Hello! Magazine! https://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/mother-and-baby/20230219164620/pregnant-janette-manrara-aljaz-skorjanec-baby-strictly-exclusive/

Aljaž in Janette sta novico o nosečnosti ekskluzivno zaupala reviji Hello! Magazine in naslovnico objavila na družbenih omrežjih.

Tako je novica o Janettini nosečnosti naletela na val odobravanja, jasno tudi na družbenih omrežjih, tudi zato, ker je, kot pravita v intervjuju, zanosila po naravni poti. Janette je bila že odločena, da začne s postopkom umetne oploditve lani decembra, zato je veselje o naravni nosečnosti še toliko večje.

Aljaž in Janette sta kreatorja avtorskih plesnih šovov, ki so izjemno popularni v Angliji.

Veseli so tudi Aljaževi starši v Slovenski Bistrici, saj bo dojenčica, ki bo na svet prišla sredi julija, njihova tretja vnukinja. Aljaževa sestra Lara ima namreč že dve hčerki. Še več veselja pa bo čez lužo, pri Janettinih starših v Miamiju, saj bo to njihova prva vnukinja. Najsrečnejši pa bo Aljaž, ki mi je ob čestitki, ki sem mu jo poslala, napisal: “Komaj čakam, da bom ati.” Starševstvo pa ne bo edina velika sprememba letos, saj se par te dni seli iz Londona v mirnejše okolje, in sicer v Manchester. Čestita seveda tudi Parada plesa.

Aljaž in Janette v Paradi plesa lani julija