Glasuj za naj Cvetka plesnega ustvarjalca/ustvarjalko!

Glasuješ in z nekaj sreče si priplešeš kremo za roke podjetja Zelišča Cvetka!

Tokratni trije tedni glasovanja za naj Cvetka plesnega ustvarjalca/ustvarjalko nastajajo v sodelovanju s podjetjem Zelišča Cvetka! Petim srečnim izžrebanim bodo Zelišča Cvetka podarila kremo za roke. Glasovanje traja do 13. marca do 18.00!

Pet krem za roke s sivko Zelišča Cvetka čaka na pet izžrebanih glasovalcev.

Tokratni nominiranci pa so: Tadeja Markoja Zečević, Goga Stefanovič Erjavec, Martina Plohl, Eva Medvar, Jedrt Birsa & Neja Kovačič, Mia Lovrenčak, Brina Gerebic, Mala Kline, Eva Sovič Čelik, Boštjan Antončič, Manca Želko & Maruša Jakopič, Aljaž Škorjanec & Janette Manrara Škorjanec in Zarja Ferlinc. Prve tri na stopničkah čakajo lepe nagrade, ki jih vidite na fotografiji. Glasujete lahko do 13. marca do 18.00, in to večkrat na dan!

Nagrada za zmagovalca: šampon za lase, intimno milo, krema za roke, mazilo za ustnice, krema s faktorjem in trdo milo; nagrada za drugouvrščenega: šampon za lase, intimno milo, krema za roke, mazilo za ustnice in krema s faktorjem; nagrada za tretje mesto: šampon za lase, intimno milo, mazilo za ustnice in krema s faktorjem!

Poglejmo še zmagovalko in preostale na stopničkah. Za naj Jessica plesno ustvarjalko ste določili Nino Noč, eno od ljubljanskih Giselle, ki s svojo krhkostjo zaznamuje posebno interpretacijo te baletne vloge; in kot sama pravi: “Giselle ima pri meni posebno mesto.” Druga je Mateja Terčon Knap, ki je s svojimi varovanci plesne šole BeFunky pogumno zavzela oder Cankarjevega doma in dokazala, da je tudi Komen lahko plesna velesila. Tretja pa sta Lara Nedeljkovič & Klemen Dremelj, prejemnika bronastega priznanja Zveze za šport invalidov Slovenije za minulo leto.

Zmagovalka minulega glasovanja je Nina Noč (foto: Darja Štravs Tisu), drugo mesto je zasedla Mateja Terčon Knap (foto: Matej Čebulec) in tretje Lara Nedeljkovič s Klemnom Dremljem.

Srečni izžrebanci, ki so za plesalce glasovali, pa so: Nadja Babič, Dragotina Dirnbek, Mihaela Škamperle, Lili Kolarič, Mira Jakin in Simon Fabjan. Čestitke vsem nagrajencem in izžrebanim, vsi prejmete nagrade podjetja Bizjan&Co, in sicer lak za nohte Jessica. Nagrade vam pošljem v desetih dneh od naše objave. Vljudno prosim, da nagrade tudi prevzamete.

Glasuj in si pridobi nagrado