Zvezde plešejo štartajo 8. marca, in to samo v ženski različici.

Ženska zvezdniška zasedba (foto: POP TV)

Letos se bo po plesnem podiju vrtelo deset parov, že za prvo oddajo pa smo pripravili presenečenje, saj se bodo vrtele le zvezdnice. Alya, Kaja Vidmar, Kataya, Mojca Funkl in Teja Jugovic so izvedele, kdo so njihovi plesalci, in se prvič podale v plesno dvorano, kjer bodo začele trenirati.

Pevka Alya že obuva plesne čevlje, a ne s Tomažem Miheličem pač pa z Miho Peratom (foto: POP TV)


Pevka Alya bo plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, ki je v oddaji Zvezde plešejo že od samega začetka. Miha je v prvi sezoni plesal z igralko Majo Martino Merljak, v drugi je zmagal z Natalijo Gros, v tretjo sezono je vkorakal v finale s Špelo Grošelj, zdaj pa je pripravljen še na četrto soplesalko.
Predstavnico Z generacije Kajo Vidmar bo po plesnem podiju vrtel Miha Vodičar, ki je v šovu zadnji dve sezoni. V drugi sezoni je plesal s športno novinarko Sanjo Modrič, v lanski pa s Tino Gorenjak.
Pevka Kataya, ki se poleg glasbe ukvarja tudi s sinhronizacijo, je dobila povratnika iz prve sezone, Nejka Petra Levaka. Ta je v prvi sezoni plesal z manekenko Iryno Osypenko, v drugi in tretji sezoni si je vzel oddih od šova, zdaj pa se vrača, pripravljen na nove izzive. Igralko Mojco Funkl bo plesnih korakov učil lanskoletni zmagovalec Arnej Ivkovič. Arnej se je zvezdni ekipi pridružil v drugi sezoni, ko je plesal z voditeljico Natalijo Bratković, lani pa je zmago osvojil z navihano pevko Tanjo Žagar.

Teja Jugovic se bo borila za plesni globus s Tomažem Šterom (foto: POP TV)


Vlogerka in instagram navdušenka ter mamica Teja Jugovic, znana tudi kot Cool Mamacita, pa bo plesne korake trenirala s Tomažem Šterom. Tudi Tomaž je del ekipe že od samega začetka. V prvi sezoni je plesal z Aleksandro Balmazović, v drugi z Rebeko Dremelj, lani pa je pod svoje plesno okrilje vzel manekenko in stilistko Jano Kotesko. Moški del naše zvezdniške ekipe še ne ve, kdo so njihove plesalke, saj začnejo trenirati en teden pozneje. ( sporočajo iz POP TV in napovedujejo četrto sezono šova Zvezde plešejo, ki štarta v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. Voditelja ostajata Tara Zupančič in Peter Poles, prav tako ostaja enaka sodniška ekipa v sestavi: Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.)