Naj Poppy plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj in si pripleši unikatno broško Poppy Bloom Forever

V aktualnem glasovanju se nam je pridružila oblikovalka in izdelovalka nakita, torbic in ostalih modnih dodatkov Tjaša Klemen, ki podarja prelepe izdelke iz svoje kolekcije. Kako pa je Tjaša prišla do Poppy blagovne znamke? “Moja zgodba je nastala nekje med izgorelostjo in skrbjo zase. Ko je po 11 letih službe v oglaševanju telo odpovedalo, sem se odločila, da začnem ustvarjati. Nikoli nisem znala šivati, sem pa vedno želela nositi nekaj, kar bi bilo posebno in kar bi moji osebnosti dalo pečat. In se je začelo. V domači kuhinji, ob slabi svetlobi, zvečer, ko sta otroka zaspala. Najprej šivanje naravnost, potem šivanje okroglin, kombiniranje barv … Zdelo se mi je, da nikoli ne bom temu kos. Pa sem vztrajala in s trmo ter močno voljo sešila izdelke, na katere sem danes neizmerno ponosna. Ustvarila sem si lastno delavnico, kjer je poleg ustvarjalnosti doma tudi ogromno ljubezni, predanosti in topline. Nastala je unikatna in drugačna blagovna znamka Poppy. Najlepše je, ko se stvari postavijo na svoje mesto. In pri meni so se.” Tjašine izdelke najdete na https://www.poppylove.si, šest srečnih izžrebancev pa bomo razveselili z atraktivno broško. Seveda pa bo treba glasovati za predlagane plesne ustvarjalce oziroma ustvarjalke, ki so tokrat: Urška Centa & Tina Habun, Anja Mejač, Sebastijan Vodlan, Dušan Vodlan, Žiga Sotlar, Nataša Kočar, Neža Colja in Leja Potočnik.

Posebne broške Poppy čakajo šest srečnih glasovalcev.

Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a torbico, prstan in ogrlico Poppy. Tjaša pa nagrajuje tudi drugouvrščenega in podarja še tolažilno nagrado za tretje mesto na glasovanju. Poppy uhani in prstan čakajo! Glasujete lahko do ponedeljka, 16. marca, do 18.00.

Torbica, prstan in ogrlica za zmagovalko/-ca ter uhani in prstana/broška za drugo- in tretjeuvrščeno/-ega

Poglejmo še, kako se je razpletlo prejšnje glasovanje. Za naj obleko državnega prvenstva ste razglasili plesalko Laro Nedeljkovič, ki si je izbrala fluorescentno rumeno obleko in jo je bilo na plesišču državnega prvenstva v Zgornji Kungoti nemogoče zgrešiti. Drugouvrščena pa je Martina Smodiš, ki je plesala v rdeče-črni kombinaciji in bila zelo elegantna. Lara in Martina sta si priplesali vsaka svoj šal, torbico, zvon in dekorativno škatlico podjetja Kamena duga iz Zagreba.

Zmagovalka prejšnjega glasovanja Lara Nedeljković (levo) in drugouvrščena Martina Smodiš (foto: Marko Mesec)

Pet srečnih izžrebancev, ki je sodelovalo v glasovanju, pa je: Danica Onič, Ines Gorenšek, Jasmina Gjerek, Mehrima Miskič in Peter Košir. Vsi se bodo gotovo razveselili šala in lepega zvona Kamena duga! Čestitke vsem! Vsi prejemniki nagrad bodo prejeli priporočeno pošiljko v desetih dneh od dneva objave.

Glasuj in si pridobi nagrado