Zala Fuchs & Vitalii Zakharov. Slovenska himna na odprtem prvenstvu Nemčije!

Vitalii in Zala na nemškem parketu (foto: GOC)

Za nama je zelo uspešen, vendar naporen teden. Plesala sva vse štiri dni, dve različni tekmovanji. V sredo sva zmagala v kategoriji vzhajajoče zvezde latin, v petek pa sva si priplesala mesto (delitev 45.- 46. mesta; plesalo je 261 parov op.u.) med top 48 pari na grandslamu. S plesom in rezultatom sva zelo zadovoljna, atmosfera na tekmi je bila kot vsako leto izjemna. Občutek, ko slišiš slovensko himno na takšnem tekmovanju, je neopisljiv. Z nama je bil tudi celoten tim Diamanta, ki je poskrbel za glasno navijanje.

Člani Diamanta so navijali in podpirali Zalo in Vitaliija.

Čestitava tudi Miki (Tatarkinu, op. u.) in Anji (Pritekelj, op. u.) za super drugo mesto na vzhajajoče zvezde latin. Zdajle pride na vrsto počitek, potem pa s polno paro naprej. (sta za naš portal komentirala zmago na znamenitem odprtem prvenstvu Nemčije German Open v Stuttgartu v kategoriji vzhajajoče zvezde v latinskoameriških plesih (plesalo je 212 parov) državna podprvaka Zala Fuchs in Vitalii Zakharov.

Anja Pritekelj s soplesalcem Miko Tatarkinom pleše za Nemčijo; razveselila se je drugega mesta v isti kategoriji, v kateri sta zmagala Zala in Vitalii. (Foto: FB)

Pred njima je naporna sezona. Že prihodnji vikend imata tekmo v Avstriji, od septembra naprej pa bosta tekmovala vsak konec tedna. Najpomembnejši je World cup v Čengduju 9. septembra.)