Wuhu! Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar razprodali poletni plesni seminar!

Skočite v poletje z MTP Movement. (Foto: Tija Ažman)

Summer Dance Intensive MTP Movement v živo v Ljubljani v Sloveniji smo v pičlih desetih dneh razprodali. Ker pa ne dovolimo, da bi nam epidemija še naprej krojila življenja, smo se odločili, da tudi to izkušnjo delimo z vsem svetom.

Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar

Vsi, ki ste bili prepozni ali žal ne morete priti do nas, boste lahko plesali online na vseh devetih klasih prek platforme Zoom. Tako bo MTP Movement z vami tudi med poletjem pri vas doma, ko boste lahko zaplesali z nami tremi ter z najboljšimi plesalci, ki bodo v plesnem centru Bolero iz Češke, Belgije, Slovaške, Nemčije, Danske, Srbije.

Za 55 evrov boste dobili: devet klasov (jazz dance, contemporary, modern, lyrical, show dance), vsak prvi klas v dnevu bomo začeli z ogrevanjem, tehniko in koreografijo, vsi klasi z drugačno, svežo in novo koreografijo in preplesavanjem, vse plesalce na platformi Zoom bomo spremljali ločeno in vzpostavili komunikacijo z vami in po želji boste lahko tudi vi zaplesali na veliki projekciji, ki jo bomo imeli v plesnem centru Bolero, zadnji večer bodite pripravljeni na presenečenje MTP Show tudi online! Ne bo manjkalo druženje s plesalci z vsega sveta z neposrednim prenosom iz plesne dvorane plesnega centra Bolero.

(foto: Tija Ažman)

V Instagram zasebni skupini in na spletni strani https://www.bolero.si/en/mtp-movement.html pa vas čakajo vse natančne informacije. (sporoča ekipa MTP Movement, ki jo tvorijo Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, in vas vabi na poletni seminar, ki se bo odvijal od 9. do 11. julija v Ljubljani. Žal oziroma na srečo so klasi v živo razprodani, lahko pa se ekipi priključite prek Zooma.)