Vadim Panov. V veliko veselje mi je, da nastopam kot Hrestač, kot lesena igrača.

Od otroštva sem bil profesionalni umetnostni drsalec. Najprej sem drsal sam, nato začel s plesom na ledu. Umetnostno drsanje in ruski klasični balet sta priljubljena po vsem svetu. Balet na ledu združuje lepoto obeh.

Hrestač je posebna predstava v prazničnem času. V veliko veselje mi je, da imam priložnost nastopati kot Hrestač v prvem delu predstave, ko je ta še lesena igrača. Zelo zanimivo je bilo pripravljati ta lik, gibi in geste pa so zelo posebni, saj se premikam kot lesena igrača. Ta lik mi je zelo všeč in je zame zelo poseben.
Lika Hrestača in Klare občinstvo po navadi obožuje, še posebej otroci. Prvič bom v Ljubljani, prepričan sem, da bomo pripravili dobro predstavo, in pričakujem aplavze. (je za naš portal komentiral gostovanje predstave Hrestač – balet na ledu v izvedbi Sanktpeterburškega državnega baleta drsalec in plesalec Vadim Panov, ki drsa, pleše ter igra Hrestača. Predstavo si lahko ogledate 11. in 12. novembra ob 20.00 in v dodatni predstavi 12. novembra ob 17.00, ko se bo oder Gallusove dvorane Cankarjevega doma spremenil v drsališče.)