Ustvarimo trenutek gibanja. Zaplešite z znanimi plesalci na dobrodelnih delavnicah

Z Matevžem Česnom se boste družili ob jazzu.

"Kot plesalci se zavedamo, da nas gibanje napolni z energijo in sprosti ter je pomemben tvorec kakovostnega življenja. Gibanje je za nas način življenja, je življenje samo. Pa smo kdaj pomislili, kako bi bilo videti življenje z omejenim gibanjem? Ali celo brez gibanja? Kakšen je občutek, ko te ne ubogajo niti roke niti noge? V društvu Bodifit nam je zelo mar za ljudi, ki si ne morejo privoščiti tako preprostega, pa zanje vendarle nedosegljivega razkošja – gibanja.

Plesalke skupine Banat Al Shark vas bodo popeljale v svet orientalskih plesov.
Ker želimo ljudi ozaveščati o pomenu in pomembnosti gibanja, smo se odločili organizirati dobrodelne plesne delavnice. Namenjene bodo vsem ljubiteljem plesa, kot koreografe pa smo povabili strokovnjake z različnih plesnih področij. Plesne delavnice bodo potekale v soboto 25. 4. 2015 med 9.00 in 16.00 uro v plesni dvorani fitnes centra Bodifit Domžale: Breznikova 17, 1230 Domžale.
Z Rolandom Horvatom boste uživali v ritmih salse.
Cena ene delavnice je 10 evrov, celoten izkupiček pa bo namenjen za fizioterapije, rehabilitacije in predvsem za pomoč gibalno omejenim osebam. Veseli in ponosni bomo, če se boste vabilu odzvali in sodelovali v našem dobrodelnem projektu Ustvarimo trenutek gibanja." (sporočajo iz fitnes centra Bodifit in vabijo, da se jim pridružite na plesnih delavnicah, kjer bodo z vami znani slovenski koreografi in plesalci: Matevž Česen (jazz), skupina Banat Al Shark (oriental), Moment (hip hop in modern fusion, Roland Horvat (salsa))