Tosia Robar Žerak. Moje poletje. Imam zelo rada sončne in vroče dni.

Letos sva z Brinom (Hladetom; op. u.) izpolnila skoraj vse cilje. Sezona je bila zelo dobra, saj sva dosegla rezultate, ki jih nisva pričakovala. Neizpolnjen cilj je bilo državno prvenstvo v latinu, vendar sva ga nadgradila z zmago v kombinaciji. Poletne dni preživljam tako, da sem rada v družbi prijateljev, sošolcev …, pogosto smo na šolskem igrišču, igramo odbojko na mivki ali pa gremo na sladoled. Prav tako se rada družim s svojimi plesnimi prijatelji. Z njimi se včasih dogovorim za obisk kina ali pa ohladitev v bazenih. Moji počitniški dnevi niso namenjeni samo poležavanju. Zjutraj ponavadi tekam in se trudim čimbolj obdržati kondicijo. Čez dan pa rada kaj izdelujem, rišem in zaigram kaj na klavir.

Imam zelo rada sončne in vroče dni, zato nimam večjih težav s prenašanjem vročine. V teh vročih dneh pa najraje pojem kakšno osvežilno solato ali preprosto sladoled. Prav tako pa bom letos s starši poiskala ohladitev na morju.
… (foto: Marko Mesec)
Moji treningi se bodo začeli v avgustu, nato pa nadaljevali normalno po urniku. (je za naš portal komentirala poletn dni plesalka latinskoameriških in standardnih plesov Tosia Robar Žerak)