Tanisa Potočnik Martič in Karlo Ostružnjak. Osvojila naslov državnega prvaka in se razšla!

Tanisa Potočnik Martič in Karlo Ostružnjak (foto: Marko Mesec)

Vem, da je na slovenski plesni sceni hiter razhod mene in Karla (Ostružnjak, op. u.), sploh po velikem uspehu, zelo presenetil. Žal je prišlo do razhoda zaradi logističnih težav pri izvajanju Karlovih treningov v Mariboru, povezanih z njegovo šolo in izvajanjem pouka ter družinskimi zadevami, kot tudi okoliščinami v zvezi s covidom. O zadevi so se pogovorili starši.

Karlo in Tanisa v Mariboru na začetku plesnega partnerstva (foto: osebni arhiv)

Sama sem še vedno pod vtisi najinega skupnega obdobja treningov, dobrega sodelovanja in medsebojnega razumevanja ter uspeha na nedavnem državnem prvenstvu v LA plesih. Karlu želim veliko uspeha na njegovi plesni poti.

Na državnem prvenstvu v latinu letos oktobra, ko sta osvojila naslov najboljšega para med mlajšimi mladinci. (Foto: Marko Mesec)

Verjamem, da bom kmalu zaplesala z novim plesalcem. Imam že nekaj možnosti, ampak bo zadeve še treba nekoliko prespati, saj se ne bi želela prenagliti. (je Tanisa Potočnik Martič za naš portal komentirala razhod oz. razpad partnerstva s svojim, zdaj že nekdanjim plesalcem, Karlom Ostružnjakom, s katerim sta plesala skupaj slabih pet mesecev. Na nedavnem državnem prvenstvu v latinu sta osvojila naslov državnega prvaka med mlajšimi mladinci. O novem partnerstvu smo pred meseci pisali tukaj https://www.paradaplesa.si/na-spici/korona-odnesla-osemkratnega-drzavnega-prvaka-tanisa-potocnik-martic-nasla-novega-soplesalca-na-hrvaskem/)