Svetovna prvaka ne dojameta, kaj se je zgodilo minulo soboto!

Saj ne veva niti, kje naj začneva oz. kaj naj sploh napiševa. Mislim, da še zdaj nisva dojela, kaj se je zgodilo minulo soboto. Osvojila sva naslov svetovnih prvakov v kategoriji pod 21 let v latinskoameriških plesih. Srečna in vesela sva.

Čeprav je bilo prvenstvo nepričakovano prestavljeno za več kot pol leta, sva bila nanj pripravljena s svojo najboljšo ekipo, ki si jo vsak plesalec lahko samo želi, zato bi se iz srca rada zahvalila svojim najbližjim trenerjem, ki za naju naredijo vse, kar lahko: Tatjana Lahvinovič Galčun, ki sva jo izjemno pogrešala na prvenstvu, saj je sodila na Češkem, Aleksej Galčun in Zoran Plohl, ki sta naju prišla podpirat s pozitivno energijo in nama stala ob strani od začetka pa vse do zadnje sekunde na parketu.
… navijala je ekipa Diamanta in Najina oče ter mama … (foto: osebni arhiv)
Zahvalila bi se celotni ekipi Diamant team, še posebej pa mojim staršem, ki nama vse omogočajo, in našim slovenskim navijačem, ki so pustili glas za naju na parketu. Rada bi se zahvalila čevljarstvu Peta in Sashi Pust za oblekice. Ponosna sva, da sva zastopala in prinesla naslov Sloveniji. Veva, da je to komaj najin začetek, zato že trdno trenirava dalje, saj veva, da zmoreva v prihodnjih letih še več, pokazati še boljši ples, in zato ne smeva nehati trdo delati. Zdaj se že pripravljava na naslednje tekme, prva je že v soboto državno prvenstvo v latinu. (je za naš portal komentirala Naja Dolenc, ki je s soplesalcem Vladislavom Kolesnikovim minulo soboto osvojila naslov svetovnih prvakov v kategoriji do 21 let v latinskoameriških plesih)