Špela Jezovšek posnela videospot. Naj se vse podere, ni mi mar, ne ustaviš me nikdar!

Špela Jezovšek je mlada in radovedna plesalka.

Ideja, da bi posnela pravi uradni videospot, se mi je zdela zelo zanimiva, saj jih amatersko s svojim računalnikom rada snemam tudi doma s prijateljicami.

Okvirna ideja je bila, da se video pravzaprav odvija v moji glavi, medtem ko hodim po ulici s slušalkami v ušesih. Želela sem si predvsem plesni video, zato so s koreografijo Andreje Šraj v ritmu moje pesmi zaplesale tudi odlične plesalke AKT Junior iz Harlekina – društva za umetnost plesa. Glede produkcije in režije nisem niti pomislila, da bi zaupala komu drugemu kot mojemu mentorju petja, Boštjanu Korošcu in ekipi Vocal BK Studia. Vse skupaj smo posneli na različnih lokacijah mojega domačega kraja Šentjurja. Celotna izkušnja je bila zelo zabavna in z veseljem bi jo kdaj tudi ponovila. Sporočilo samega videa naj doživlja vsak po svoje.
Izjavo pa bi rada zaključila s svojim najljubšim verzom iz pesmi: Naj se vse podere, ni mi mar, ne ustaviš me nikdar! (je za naš portal povedala mlada plesalka Špela Jezovšek ob premieri videospota z naslovom Dokler)