Solze, kri in odlična gledanost!

Tina Gorenjak je z Miho Vodičarjem v koreografiji Matevža Česna ganila gledalce. (Foto: Miro Majcen)

Osebne zgodbe zvezd iz oddaje Zvezde plešejo so se dotaknile gledalcev in rezultati gledanosti kažejo, da so obsedeli pred televizijskimi ekrani. Včerajšnja oddaja je imela drugi najvišji rating vseh treh sezon, 17,2 odstotka. Oddajo si je ogledalo kar 54 odstotkov žensk, ki so v tistem trenutku gledale televizijo.

Franko Bajc in Svetlana Cigoj sta odplesala perfektno.

Gledalce je ganila čustvena izpoved Tine Gorenjak o raku na dojki, Franko Bajc pa si je to sezono kot prvi priplesal oceno 10, kljub temu da se je že na začetku plesa poškodoval in krvavel ves ples. Njegova poškodba je epilog doživela ponoči na urgenci, kjer so mu zašili prst. Miho Zupana je v Sloveniji presenetil grški košarkarski trener Angelou Evangelos in ga ganil do solz, po komentarjih na družbenih omrežjih pa niso ravnodušni ostali niti gledalci. Špela Grošelj in Tanja Žagar sta predstavili začetek svoje glasbene poti, pri Tanji pa se je ta razvila tudi v ljubezen in z Mikijem sta prvič spregovorila tudi pred kamero.

Klara Lorger in Jernej Brenholc ter Špela Grošelj in Miha Perat so se znašli v dvoboju …

Tudi Klara Lorger je predstavila svojo družinsko plat in med plesom je z njo zaplesal celo partner. V prvem dance-offu je izgubila proti Špeli in odšla domov.

… iz katerega je izpadla Klara z Jernejem. (Foto: Miro Majcen)

V naslednji oddaji bodo zvezde zaplesale v trojčku. Če se jim je v preteklih sezonah pridružil profesionalni plesalec, pa se bodo tokrat pridružile nekdanje zvezde. (so sporočili iz PR-službe POP TV in se pohvalili z odlično gledanostjo oddaje Zvezde plešejo)

View Gallery 4 Photos