Silvestra Perčič. Medalje Kazine in Južnoafriške republike niso naključje.

Patricija Crnkovič in Hope Maimane skupaj na odru Cankarjevega doma. (Foto: Nikola Janušič)

Počaščeni smo, da nam je uspelo izpeljati tako prijeten plesni večer. Veseli me, da smo naše najhujše konkurente povezali na odru v Ljubljani in pokazali, da osvojene medalje Kazine in reprezentance Južnoafriške republike na svetovnih prvenstvih niso naključje.

Tokrat nismo tekmovali. Združili smo moči in pokazali vse, kar zmoremo in znamo. Vrhunska interpretacija plesalcev, predvsem pa izjemno koreografsko delo Mitje Popovskega težko pusti hladnega kogarkoli.
Želim si še več sodelovanja, predvsem pa, da bi naše izjemne plesalce še večkrat postavili na oder, kamor nedvomno spadajo. (je po nadvse atraktivni in uspešni predstavi SloAfrika v Cankarjevem domu, povedala direktorica plesne šole Kazina Silvestra Perčič. V predstavi so zaplesali slovenski in južnoafriški plesalci v koreografijah, pod katere se podpisujejo Mitja Popovski, Fayme Hattingh, Webddy Quarmby in Hope Maimane. Obe ekipi se že intenzivno pripravljata na svoje zadnje svetovno prvenstvo v tem letu, ki se bo odvijalo od 6. do 11. 12. na Poljskem.)
… (foto: Nikola Janušič)
View Gallery 4 Photos