Še en drzen podvig skupine Dunking Devils. Izvedli so najbolj noro brezstično plačilo

Jan Žnidaršič

Slovenski akrobati Dunking Devils so znani po premikanju mej mogočega, saj vedno znova izvedejo noro idejo, ki je ni poskusil še nihče do zdaj. Po akrobacijah na premikajočem se vlaku, ki jih je peljal tudi čez Solkanski most, so se vrnili na ‘kraj zločina’, kjer so se odločili za še bolj drzen poskus. V tokratnem adrenalinskem podvigu so izvedli najbolj noro brezstično plačilo na svetu v sodelovanju z družbo Mastercard v Sloveniji.

Dunking Devils so se te dni mudili v Solkanu, kjer so obdani z lepotami doline Soče posneli svoj nov adrenalinski podvig. V njem eden od članov Dunking Devils skoči čez most, pri čemer ga po 25 metrih prostega pada ujame vrv in ga zaniha na drugo stran. Pravijo, da je video prikaz najbolj norega brezstičnega plačila na svetu, saj akrobat izvede plačilo kar 15 metrov nad vodno gladino in nato v zameno dobi osvežilni napitek. Prepričani so, da bo tudi ta video požel mednarodni uspeh ter upajo, da bodo z njim Solkanski most približali svetovni javnosti.
Akrobati Dunking Devils so znani po svojih neobičajnih idejah, ki jim jih vedno nekako uspe izvesti. Njihovi videi so dosegli že več kot 70 milijonov spletnih ogledov, njihova mladostna energija in spektakularni akrobatski triki pa pritegnejo tudi pozornost večjih blagovnih znamk. Z idejo o izvedbi plačila pod Solkanskim mostom so pristopili do Mastercard, ki med svojimi najnovejšimi storitvami ponuja brezstično kartično plačilo. Podjetje je z veseljem pristopilo k projektu, saj podpira inovativnost, s svojo storitvijo brezstičnega plačevanja pa želi uporabnikom omogočiti plačevanje kjerkoli in kadarkoli tudi če je to med visenjem v zraku pod Solkanskim mostom.

"Izkušnja ob skoku s Solkanskega mostu je nora! Na začetku me je bilo sicer malo strah, veliko bolj kot sem pričakoval
sploh ko stojiš na robu in gledaš čez most v globino, te kar stisne v želodcu. Po nekaj poskusih pa se človek navadi, tako da je na koncu šlo vse skupaj precej gladko. Sam skok pa mi je bil čisti užitek!" je svojo izkušnjo z najbolj norim brezstičnim plačilom opisal Jan Žnidaršič iz skupine Dunking Devils.
… (Foto: Katja Pokorn)
Predstavnica družbe Mastercard Helena Trajkovski je ob tem dejala: "Tako, kot si mladi upajo premikati meje mogočega, si pri družbi Mastercard vedno prizadevamo razviti in ponuditi najboljše rešitve za uporabnike naših storitev. Svet brezmejnih možnosti nam omogoča, da vsak trenutek spremenimo v neprecenljivega – kjerkoli in kadarkoli. Z najbolj norim brezstičnim plačilom na svetu, ki smo ga izvedli z ekipo Dunking Devils, pa smo obenem prikazali, da tudi na videz enostavni podvigi zahtevajo veliko priprav za uspešno izvedbo."

"Hvaležen sem ekipi Mastercard, da je podprla naš podvig in nam omogočila speljati še en resnično nepozaben projekt! Tovrstne povezave med digitalnimi ustvarjalci in vodilnimi blagovnimi znamkami so ključnega pomena. Nam omogočijo, da izpeljemo vedno nove nore projekte, ki navdihnejo slovence, hkrati pa slovenske lepote preko spleta ponesejo v širni svet,"
je povedal Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils. (so o svojem zadnjem podvigu za naš portal sporočili iz skupine Dunking Devils)

View Gallery 5 Photos