Rok Cerkvenik in Varja Vitorovič. AVENIJA plesa je nova plesna zgodba!

Rok in Varja se podajata na samostojno pot

Z veseljem sporočava, da se bo odprl nov plesni studio AVENIJA plesa, in sicer v čisto novih prostorih na Celovški cesti 111 v Ljubljani, nasproti Kina Šiška. Pričenjamo s tednom odprtih vrat od 7. do 11. septembra, kjer bodo naši pedagogi predstavili svoj način poučevanja vsakomur, ki ga zanima, kako pri nas potekajo plesni tečaji. Težko pričakovano odprtje bo v petek, 11. 9., seveda z upoštevanjem omejitev zaradi Covida. Imeli boste priložnost, da si ogledate nove prostore in nazdravite naši novi plesni zgodbi.

Roku in Varji se pridružuje odlična plesna ekipa v kateri bo tudi …


Ponosna sva na ekipo, saj so se nama pridružili odlični pedagogi svetovnega kova. Za swing in lindy hop Nejc Zupan ter Katja Završnik, ki se nam pridruži takoj po porodniški. Za orientalski ples in brazilsko sambo imamo odlično Špelo StramšekShayalo, Kristino SicherlKristo, ki je pripeljala kizombo na slovensko plesno sceno, ter naš talentiran podmladek v salsi, mambu in bachati, Katjo Gartner Drofenik ter Nika Žekarja, ki sta mlad in perspektiven plesno-pedagoški par.

… Nejc Zupan


Ponujamo vam torej res raznolike plese od salse, bachate, mamba on2, kizombe, lindy hopa, swinga, orientalskih plesov, brazilske sambe, brazilskega zouka in argentinskega tanga. Hkrati pa napovedujemo tudi plesne večere in plesne dogodke, ki bodo za zdaj v malo okrnjeni obliki in v okvirih priporočil NIJZ.


Vabiva vse željne plesa, da se nam pridružite v naši novi plesni zgodbi, ni pomembno, koliko ste stari, ali ste v paru ali sami, pomembno je, da imate željo do plesa in do druženja, kajti mi vsi skupaj smo ena velika plesna družina. (sta za naš portal komentirala odprtje novih lastnih prostorov plesalca salse Varja Vitorovič in Rok Cerkvenik)