Naj Sapunoteka plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Glasuj in si pripleši ročno izdelano naravno vegansko milo!

Trije glasovalni tedni so naokoli in pred vami je novo glasovanje, tokrat v sodelovanju s Sapunoteko. Podjetje Sapunoteka prihaja iz Hrvaške, prekrasno trgovino z njihovimi izdelki lahko najdete v središču Ljubljane na Mestnem trgu. Ni pa samo trgovina tista, ki navduši, ampak so to izdelki za nego za moške in ženske. Njihova značilnost je ta, da so narejeni iz naravnih sestavin, embalaža je narejena iz recikliranega materiala in jo je mogoče znova reciklirati, izdelki so v večini veganski in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Izdelki niso testirani na živalih in so ročno izdelani. Vse o ponudbi si oglejte na spletni strani www.sapunoteka.si

Šest odličnih naravnih mil čaka na glasovalce.

Renato tako podarja šest dišečih ročno izdelanih naravnih veganskih mil za šest srečnih izžrebancev. Seveda je pogoj, da glasujete za predlagane plesne ustvarjalce/ustvarjalke, ki so tokrat: Christian Guerematchi, Žigan Krajnčan, Katja Granda, Jure Bergant & Luana Valentino, Leja Messec, Rok Cerkvenik & Varja Vitorovič, Dušan Vodlan in Kaja Lin Jagodič Avguštin. Sapunoteka bo nagradila zmagovalca, drugo- in tretjeuvrščenega z darilnim paketom naravne kozmetike Klic divjine, Čmrljev let in Umazani Harry. Za svojega favorita/favoritko lahko glasujete do srede, 30. 9. 2020, do 18.00!

Za zmagovalca, drugourščenega in tretjeuvrščenega pa je Sapunoteka pripravila darilni paket Klic divjine, Čmrljev let in Umazani Harry

Poglejmo še nagrajence prejšnjega glasovanja. Okrasni izdelek podjetja Kamena duga bo krasil dom šestih izžrebanih, ki so: Zala Strniša, Tina Klukej, Karmen Murovec, Nina Grmovšek, Marinka Bruner in Alenka Banovec.

Čestitke prvouvrščeni Ani Marii Radanovič in drugo- ter tretjeuvrščeni Katji Vidmar in Sinji Kočica!

Zmagovalka glasovanja, ki prejme darilni paket petih izdelkov, dišavne palčke in atraktivne natikače, je balerina Ana Maria Radanovič, ki pleše balet v Havani na Kubi. Katja Vidmar, šefica Katja Dance Projecta, je drugouvrščena in njen bo darilni paket petih izdelkov. Hiphoperka, prejemnica Fokusove štipendije Sinja Kočica pa prejme za tretje mesto darilni paket treh izdelkov Kamena duga. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado