Praznična razmišljanja. Nina Noč. Zame je bilo to leto načrtovanja in v letu 2021 sem pripravljena te cilje uresničevati!

Nina Noč s partnerjem Rokom, njegovim Galom in njeno Nali (foto: osebni arhiv)

Leto 2020 je bilo res posebno leto. Velik izziv za vse. Če bi mi leto dni nazaj nekdo rekel, da nas čaka to, kar nas je, joj, rekla bi, da je to možno samo v znanstveno fantastičnem filmu, ki mu še vedno ne vemo pravega konca. Videti je, da je možno res prav vse. S tem mislim tudi to, kako smo se uspeli prav vsi prilagoditi novemu načinu življenja. Saj nam ni preostalo drugega! Pomladi nas je kot strela z jasnega doletela karantena, ukrepi, zaprtje javnega življenja. Ostali smo doma in se lotili dela od doma, vsak po svoje, vsak s svojo unikatno prilagoditvijo. In tudi to smo zmogli!

Nina s soplesalcem Filipom Juričem (foto: Darja Štravs Tisu)


Menim, da nam je iztekajoče leto dokazalo, da zmoremo prav vse. Sama vedno pravim, da je iz vsake situacije treba izvleči najbolje. Leto 2020 na koncu zame niti ni bilo tako slabo. Res je, da smo bili prikrajšani za predstave, vaje, treninge, ampak to je bil tudi čas, ko sem se ozrla nazaj na vse, kar sem naredila in se poglobila tudi v svoje misli, si začrtala cilje, želje o svoji karieri in želje, kam želim peljati svoje življenje. Zame je bilo to leto načrtovanja in v letu 2021 sem pripravljena te cilje uresničevati. Želim si, da ostanem zdrava. Da ostanejo zdravi moji najdražji, da se bomo vsi uspeli uspešno prilagoditi novemu načinu življenja, hkrati pa se tudi vrnili v tisto staro normalo ali bi bilo bolje reči: se vrnili v novo normalo s starim pridihom. Srečno, uspešno in iznajdljivo 2021! (razmišlja baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana Nina Noč)