Pogrom na Wernerja Brozovića na družbenih omrežjih! Niti t od tanga!

Usodni tango Wernerja in Gordane (foto: POP TV)

"Niti T od tanga!"
"Z vsem spoštovanjem do g. Wernerja (Brozovića, op. u.) in truda, ki ga vlaga, je treba priznati ,da bi lahko bil malce bolj samokritičen … krivi so škornji, hlače, glasba, žirija, vreme, sosedova Micka … od človeka, ki je že toliko let v svetu zabave, bi pričakovala, da bolje prenaša kritiko … pa nimam ničesar proti njemu, je čisto simpatičen dečko … sicer pa je vse le show …"
"Klovn. zrelo za izločitev. Pa še ta njegov bedast prisiljen nasmeh …"
"Werner, bol’, da poješ, ples ni zate."

… Gordana Grandošek Whiddon in Trent Whiddon sta bila z masko za nastop zadovoljna; mi pa z njeno koreografijo malo manj. (foto: FB)
"Hlod od hloda! Pa niti P od plesa niti T od tangota. Dejte no, sej ni edin’, k’ j’ visok, pa zato še nimajo usi to z zgovor, k ga z apriori serviraš, probaš zakrit z enm nasmeham pa računaš na praznoglave oboževalke! Če se pleše, se pleše, če se smeji, se smeji, če se poje, se poje. Eni pač niso za ples pa pika in bi biu zadn cajt, d’ grejo domou, AMPAK se bodo seveda še naprej šlepal, pa tud če bojo sam stal pa s smejal! Že od prve oddaje je jasn d ni za na plesišče. Pejte ga gledat pa jokat pa s mu smehlat in z robčkam mahat k bo peu al karkol že pač tem rečete, plesišče pa puste plesalcem!"
"Werner, če bi bil ded, bi se sam izločo, ker to ni blo podobno ničemer."
"Da ni Wernerja in Rebeke (Dremelj, op. u.), oddaja pol toliko ne bi bila zanimiva."
(je le delček komentarjev (objavljamo jih v izvirni obliki, nelektorirane) na pokazani tango v šovu Zvezde plešejo Wernerja Brozoviča, ki je s soplesalko Gordano Grandošek Whiddon pristal po sodniškem ocenjevanju na zadnjem mestu. A so Werčija, kot ga kličejo njegovi oboževalci, s telefonskim glasovanjem rešili pred izpadom iz oddaje. Tudi zapisi na njegovem FB-profilu so polni podpore v slogu "res je, vsak ima svojega favorita … tud jaz … Werčiju pa čestitam za pogum …. res je težko z njegovo višino vse te korake in še dresi-kostumi … no pa saj pravijo, da važno, da ti uživaš in delaš zase, ker ti bo potem vse to ostalo in boš lahko na koncertih izkoristil vso to znanje in bil naš Ricky Martin". Še Werner se je ‘zasekiral’, ampak ‘profi’, kot je, bi vendarle lahko vedel, da se je prostovoljno odločil za šov z vsemi producentskimi zankami vred. In ne smemo pozabiti, vsi nastopajoči so v oddaji seveda honorirani!)