Ostrava še odmeva. Silvestra Perčič. Naši plesalci so pravi sončki.

Koreograf Željko Božič s svojimi varovanci.

Ob razglasitvi svetovnih prvakov v street dance show plesih je vladala nepopisna sreča, utrnile pa so se tudi solze sreče. Plesalci pa so ponosno odpeli tudi slovensko himno. "Na naše plesalce sem zelo ponosna. Za njimi so ure in ure treningov, ki pa so seveda prinesli odličen rezultat. Kar pa je najbolj pomembno, je to, da se ob tem tudi zabavajo in so res pravi sončki," pove Silvestra Perčič, direktorica Plesne šole Kazina. Žirijo so očarali z izvirno koreografijo, ki jo je pripravil Željko Božič. Vsebovala pa je izvirne gibe, ki so jih plesalci popestrili s spreji in postavitvijo mesta v ozadju. Za kolajne okoli vratu so trdo trenirali. Počivali niso niti dan pred finalom in svojo koreografijo zvečer odplesali kar na ulicah češke Ostrave.

Svetovni prvaki.
Drugo mesto sta si priplesali članici Kazine Eva in Manca, plesali pa sta na koreografijo uspešne koreografinje Ade Kogovšek z naslovom Music sounds better with you. Poleg srebra na svetovnem prvenstvu sta osvojili še srebro na državnem in evropskem prvenstvu.
Šefica Kazine Silvestra Perčič je vedno ponosna na svoje plesalce.
Bronasto medaljo sta osvojili Urša in Ema, prav tako s koreografijo Željka Božiča. "Radi bi se zahvalili najboljšemu trenerju Željku Božiću, ki naju je odlično pripravil na ta nastop. Na odru sva res uživali. Nastopati pred tako publiko je res najboljši občutek. Hvala za podporo ne le vsem soplesalcem, ampak tudi "konkurenci". Brez vas ne bi prišli do dvojnega drugega mesta na državnem prvenstvu ter do tretjega mesta na svetovnem prvenstvu," sta bili navdušeni Urša in Ema. (so za naš portal sporočili plesalci in direktorica Silvestra Perčič najstarejše plesne šole pri nas, Kazine, ko so si na svetovnem prvenstvu v Ostravi v mladinski konkurenci priplesali naziv svetovnih prvakov v street dance show plesih, srebrno medaljo med street dance show pari člani in bronasto medaljo med street dance show pari mladinci)