Novoletno voščilo. Antoneta Turk. Naj vas ples ponese v čarobni svet domišljije!

Antoneta Turk je še en ponos slovenskega mladega baleta.

Leto 2017 je bilo zame naporno, vendar polno lepih trenutkov z ljudmi, ki mi pomenijo največ na svetu. S tem letom sem izredno zadovoljna. Najbolj so mi v spominu ostali tekmovanje Baltek, zaključna produkcija na Konservatoriju Maribor, odlične poletne baletne šole (Piran in Budimpešta) in uspešno opravljen sprejemni izpit na baletno akademijo v Budimpešti.

Lahko rečem, da so se moja pričakovanja več kot le uresničila. Pridobila sem ogromno novega znanja. Za to se lahko zahvalim številnim osebam (družini, prijateljem, učiteljem in plesalcem v gledališču). Neizmerno sem hvaležna in počaščena, da so del mojega življenja.
Dragi bralci in bralke, želim vam čarobno in nasmejano leto 2018. Polno plesa in pozitivne energije. Naj vas ples ponese v čarobni svet domišljije, naj vas povezuje in še naprej polni vaša srca. Želim Vam, da bo vaše leto 2018 najboljše leto do zdaj.
Naj vas val plesne energije ponese v sproščeno, zdravja ter prijateljev polno novo leto in naj traja, traja … vse do novega silvestrovanja! (se veseli novega leta mlada balerina Antoneta Turk, ki se šola na budimpeški baletni akademiji)

View Gallery 4 Photos