Novoletna čestitka Jureta Berganta & Milane Chekanove. Veliko novih plesnih izzivov!

Jure Bergant in Milana Chekanova

Nasprotje iztekajočega leta 2016 je začetek najine skupne plesne poti! Z velikim optimizmom in voljo do trdega dela zreva v novo plesno leto. Veliko lepih trenutkov sva že doživela skupaj, med drugim tudi nastop v oddaji Slovenija ima talent. Upava, da sva vsaj malo pripomogla k promociji latinskoameriških in standardnih plesov ter se bo zaradi naju v prihajajočem letu še kdo odločil za trening plesa.

Jure in Milana na odprtem prvenstvu Avstrije
Hvaležna sva prav vsem, ki so naju spremljali na plesni poti v minulem letu, in upava, da bomo v takem timskem duhu še naprej nadaljevali! S tem se zahvaljujeva celotnemu timu Plesnega centra Feniks, še posebej Blažu Pocajtu, Mateju Krajcerju, Sergeju Miliciji in Nataši Ambrož, ki vlagajo vso energijo in znanje v najin napredek ter napredek celotnega plesnega kluba. Vsekakor pa ne smeva pozabiti staršev, ki naju podpirajo v dobrem in slabem ter so zaslužni za to, da vztrajava v plesu in nama tako finančno kot moralno nudijo veliko podporo.
V tem duhu bi rada zaželela vsem vesele božične praznike in srečno novo leto 2017! Naj vam prihajajoče leto prinese veliko novih plesnih izzivov in dogodivščin, veliko pozitivne energije in čustev v vaš ples, še posebej pa veliko veliko nepozabnih trenutkov z osebami, ki vam v življenju največ pomenijo! (novoletna čestitka plesnega para latinskoameriških in standardnih plesov, Jureta Berganta in Milane Chekanove)