Nika Kljun. Zapušča Ameriko?

Nika Kljun, razpeta na vse konce sveta. (Foto: Tija Ažman)

Nika Kljun, ambasadorka slovenskega plesa, ki živi v Los Angelesu, je minuli vikend znova pripotovala v Evropo in kar v enem dnevu gostovala v štirih državah. Med njimi vsekakor ni izpustila Slovenije in svoje Plesne šole Bolero, kamor so pripotovali tudi plesalci iz Hrvaške, Madžarske in celo Rusije.

Polna delavnica
Na razprodanem plesnem ‘workshopu’ je bilo začutiti pravi utrip plesne ameriške scene, saj je Nika s svojimi izjemnimi referencami in izkušnjami ter neverjetno energijo dvigovala motivacijo vsem prisotnim plesalcem.
Ob tej priložnosti se je čustveno zahvalila svojima staršema, ki vodita Plesno šolo Bolero, in predstavila tim zvenečih plesnih imen trenerjev in koreografov, ki bodo del največje in najuspešnejše plesne šole v Sloveniji v tej sezoni. 
Nika Kljun v družbi Bolerovih pedagogov: Barbara Šuštaršič, Matevž Česen, Ana Vodišek, Miha Vodičar in Jan Ravnik.
Med njimi sta tudi znani koreograf in plesalec Matevž Česen ter dvakratni svetovni prvak v latinskoameriških plesih z Nadijo Bičkovo, Miha Vodičar, ki ga bomo lahko občudovali v novi sezoni Zvezde plešejo, ki prihodnjo pomlad prihaja na program POP TV. Izvedeli smo tudi, da  Plesna šola Bolero svojo matično enoto za Bežigradom širi v dodatnih in novih prostorih, kjer bo poučevala tudi Nika Kljun.
Nika Kljun in pedagog Valentinov Vladimirov (foto: Tija Ažman)
Nika naj bi se vrnila nazaj v Slovenijo, vsaj tako nam je obljubila, da za vedno ne bo ostala v tujini. Na to, da bo začela poučevati v svoji plesni šoli, bo treba počakati še nekaj let. (so za naš portal sporočili iz Plesne šole in Plesnega kluba Bolero)

View Gallery 5 Photos