Nika Burazer pred tretjim mentorship programom. Za boljše delovanje v plesni industriji!

Nika Burazer se podaja v izpeljavo 3. Mentorship programa (foto: Lea Slapar)

30. novembra s ponosom predstavljam 3. edicijo Mentorship programa za plesalce, ki si želijo nadgraditi in osvojiti vrline nastopanja za boljše delovanje v plesni industriji. Sanje o programu, ki ponuja nekaj več kot samo plesno znanje, se nadaljujejo, program pa bodo vodili slovenski in mednarodni mentorji. Nadzorovali in usmerjali bodo svoje vajence, vsebina bo skoncentrirana, poudarjen pa najbolj mentalni napredek vsakega posameznika.

Dogodek znova organiziram z razlogom, da plesalcem lahko pomagam v varnem okolju doseči svoje potenciale, pridobiti poglobljene informacije in znanja za samozavestno izražanje ter nastopanje. To, da jim lahko omogočim stopiti korak bližje proti njihovim plesnim sanjam, mi pomeni največ. Ustvarjati nove občutke in s tem dovoliti plesalcem, da so, kar so, jim pomagati zrasti iz cone udobja in jih napolniti z novimi željami in upanji, da so vse še tako nepredstavljive sanje mogoče. Sklop delavnic, ki se bodo med seboj povezovale, bo tokrat usmerjen v teme: funkcija človeškega telesa v plesu (Domen Kocjan), specialni ples v petah (Antonia Šimurina), poglobljen pristop do treninga za višjo stopnjo napredka (EZ Twins) in kreativno izražanje sebe v komercialnih koreografijah, ki so v lasti drugih (Zack Reece).

Glede na poplavo dogodkov, ki se konstantno odvijajo, je odziv slovenskih plesalcev na nek način previden, saj se jih veliko sprašuje, za kakšne vrste izobraževanja in treninga gre pri ‘mentorshipu’. Navajeni smo klasičnih ‘workshopov’, zato tujci veliko bolj samozavestno pristopijo k drugačnim vrstam treningov.

Ker si v Great Create ekipi želimo osebnega pristopa in vzpodbudnega okolja, se intimen prostor lažje vzpostavi z manjšim in omejenim številom udeležencev, s tem pa omogočamo plesalcem tudi hitrejši napredek. Za več informacij in prijave si lahko ogledate facebook povezavo do dogodka:
https://www.facebook.com/events/546720759466410/ (je za naš portal komentirala organizacijo že tretje izdaje Mentorship programa plesalka, pedagoginja in koreografinja Nika Burazer. Vabljeni, da se pridružite ekipi in nadgradite svoje znanje)