Nena Vrhovec Stevens. Slovenska zastava bo v Romuniji ponosno plapolala

Tekmovanje je potekalo brez zapletov, povezovala sta ga Martin in Blaž ter jima tudi med odmorom ponudila del "predstave". Kar 14 točk iz Baletne šole Stevens potuje v Bukarešto. Prav veseli smo, da se bodo tudi vse ostale šole, društva, ki so se udeležili izbirnega tekmovanja in dosegle več kot 65 točk, udeležili finalnega nastopa.

Plesalci in plesalke na odru gledališča v Kranju …
Rezultati so res izjemno uspešni in korektni tudi s strani žirantov. Tako da že računamo na veliko zasedbo na sami otvoritveni paradi, ki se bo odvijala 27. 6. 2015 v Romuniji. Slovenska zastava bo ponosno in visoko plapolala med vsemi drugimi zastavami sveta!
Letošnje izbirno tekmovanje za WDC v Gledališču France Prešeren v Kranju je zaznamovala visoka tehnika v prav vseh plesnih stilih in s tem je dokazano, da prav takšna tekmovanja in nastopi plesalcev izboljšajo njihovo znanje in kvaliteto ter iz leto v leto tudi pedagogi in mentorji vemo, na čem je potrebno še dodatno"piliti" in izboljševati tako koreografije kot tudi nastope plesalcev. (je za naš portal komentirala dogajanje na izbirnem tekmovanju za World Dance Cup organizatorka predtekmovanja v Kranju Nena Vrhovec Stevens)
… (foto: Foto Lidija)
View Gallery 4 Photos