Na svetovnem odlično za naše plesalce. Active team je najmočnejši!

Nino Kleindienst in Urška Bencak sta bila odlična sedma.

"V Kisteleku na Madžarskem se je odvijalo svetovno prvenstvo v latinskoameriških plesih za mladince, kjer je najin par Nino Kleindienst in Urška Bencak osvojil odlično sedmo mesto izmed šestinšestdesetih parov in prav tako z dvaindvajsetimi križi za las zgrešil finale. Na svetovnem prvenstvu sta Nino in Urška nastopila prvič. Kot njuna glavna trenerja sva neizmerno ponosna na njiju in zadovoljna z njunim plesom in razvojem.

Jure Bergant in Ana Mesec trenirata pod okriljem svetovnih prvakov Tatjane Lahvinovič in Zorana Plohla.
Jure Bergant in Ana Mesec sta prav tako bila med polfinalisti in na koncu osvojila deseto mesto. Iz kola v kolo sta plesala boljše in v polfinalu pokazala, da sta iz pravega testa. Ne samo njuna glavna trenerja Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič, pač pa celoten Active team je nanju ponosen.
Zastavonoši Jure Bergant in Ana Mesec, ki sta si priplesala deseto mesto.
Ponovno je Active team dokazal, da resnično delujemo kot pravi tim. Vzpodbujamo in se borimo za čim večji napredek mlade generacije, ki je na tem svetovnem prvenstvu dokazala, da zmore! Verjamemo, da smo kot tim najmočnejši." (sta za naš portal komentirala uvrstitve mladincev na svetovnem prvenstvu v latinu v Kisteleku Kristijan Burazen in Martina Plohl)
Aktive team od leve proti desni Tatjana Lahvinovič, Kristijan Burazer in Martina Plohl. (Foto: Marko Mesec)

View Gallery 4 Photos