Moje poletje. Nina Noč. Po fotografiranju domov na Štajersko in v toplice.

… (foto: Darja Štravs Tisu)

Za mano je čudovita sezona, pred mano še lepša … Zaključek sezone ali bolje začetek oddiha sem posvetila prijetnemu druženju z našo fotografinjo Darjo (Štravs Tisu; op. u.), ki je napravila z mano čudovite baletne posnetke v osrčju prekrasne Ljubljane. Ob tako ostrem umetniškem očesu in nasvetih, kot jih premore naša Darja, ni bilo težko pozirati v poznopopoldanskem vročem poletnem dnevu. Kljub temu da nisem niti malo dvomila v Darjine sposobnosti, pa je končen izdelek presegel vsa moja pričakovanja. Fotografije so čudovite!

Nina v objektivu Darje Štravs Tisu …
Zdaj odhajam domov, na Štajersko, in pozneje skupaj s straši v toplice. Vsakodnevnih potreb po gibanju ne bom zanemarila, bodo pa seveda manj intenzivne kot v času sezone, saj tudi telo potrebuje počitek. V začetku avgusta se bom vrnila v baletno dvorano in spet začela z delom. Počasi in preudarno, saj je pred mano naporna in pestra sezona.
… in na snemanju oddaje Parada plesa v prejšnji sezoni.(Foto: Marija K. Orašanin)
Zdaj se veselim sonca, razvajanja in počitka, potem pa z okrepljeno motivacijo nazaj na oder. Najprej otvoritveni koncert, nato pa je pred nami že nova premiera. Veselim se novih izzivov! (je za naš portal komentirala najnovejši foto session s fotografinjo Darjo Štravs Tisu, načrte za poletje in novo sezono ena naših najlepših in tudi najboljših balerin Nina Noč)