Moje poletje. Jernej Kozan. Prvič v življenju z letalom na dopust.

Jernej Kozan niti poleti ne miruje.

Moj prvi dopust letos je bil že konec aprila, ko smo s sestro, njenim fantom in še eno kolegico odšli na Ibizo za štiri dni. Takrat sem tudi prvič potoval z letalom. Sprva me je bilo zelo strah, ampak potem je bilo pa trikrat lepše kot na cesti. Na Ibizi smo si ogledali prav gotovo ene od najlepših plaž na svetu, in ti štirje dnevi so bili prekratki, da bi si ogledali še kaj več.


Drugi dopust pa je bil pred kratkim, ko smo se s prijatelji odpravili v Novaljo za en teden. Vreme je bilo čudovito, kopali smo se cel dan, ponoči pa žurali v Zrčah. Eno noč je imel celo Chris Brown koncert v Zrčah in smo si rekli, da tega dogodka nikakor ne smemo zamuditi in res nam ni bilo bilo žal, da smo šli. Tudi zato, ker je na koncertu poleg Chrisa plesal naš plesalec Anže Škrube. Bilo je nepozabno.
Drugače pa pustim, da je moje telo na "off"  tudi do enega celega tedna. Ampak itak ne morem biti pri miru, tako da vsak dan plešem po eno uro, kar mi popolnoma zadostuje med poletnim časom.
Moja prva plesna naloga v novi sezoni bo, da se bom nekaj novega naučil v Ameriki in potem tudi nadgrajeval svoj stil ter pa seveda, da bom nastopal na prireditvah, v videospotih, koncertih itd. Moja želja je tudi, da bi začel učiti. (je za naš portal razkril svoje počitnikovanje in prve naloge v novi sezoni plesalec ter zmagovalec zadnjega šova Slovenija ima talent Jernej Kozan)
View Gallery 5 Photos