Miran Pritekelj. V Rovinju izjemna ekipa plesnih učiteljev!

Karmen Intihar in Miran Pritekelj sta bila del rovinjske pedagoške ekipe.

Od 20. do 22. maja se je v Rovinju odvijal zdaj že tradicionalni plesni vikend v organizaciji PK Mirandance in PK Karmen. Prelepo vreme, primerna plesna dvorana (parket , klima …) in seveda izjemna ekipa plesnih učiteljev: Karmen Intihar, Anja Pritekelj, Tina Pšag, Boštjan in Miran Pritekelj.

Kljub zelo zgoščenemu urniku, v soboto je bilo na voljo kar sedem delavnic, pa so se prisotni člani različnih plesnih šol iz vse Slovenije udeležili tudi dveh plesnih večerov, in sicer v petek in v soboto od 21.00 do 01.00 ure. Tokratne teme so bile: tango, angleški valček, ccc, samba, bachata, west coast swing, lindy hop.
Lekcije so vsebovale tako natančno tehnično razlago kot tudi koreografsko pestrost. Prelepo okolje mesta Rovinj in izjemna kulinarična ponudba hotela Park sta dodala še češnjo na torti in tako je vse skupaj opravičilo pričakovanja okoli 40 prisotnih plesnih parov. Znova se je pokazalo, da tudi rekreativni plesalci lahko osvojijo zahtevne plesne elemente in tehniko na zavidljivi ravni, kar pa je bila tudi tokrat dodana vrednost prisotnih plesnih strokovnjakov. Vsi skupaj se že veselimo naslednjih srečanj. (je za naš portal komentiral trener Miran Pritekelj, ki tradicionalno organizira plesni vikend v Rovinju)
View Gallery 4 Photos