Mimi Marčac Mirčeta. Želim ustvariti okolje, kjer se bodo vsi počutili kot doma.

Mimi Marčac Mirčeta se z varovanko Stašo Tušar pripravlja na novo tekmovalno in ustvarjalno sezono.

Bil je impulz, ker sem si rekla, da več kot 25 let svojega ustvarjanja ne bom vrgla v koš. S Tomažem Ambrožem sem bila od vsega začetka, njegov duh me seveda spremlja še danes.  Zato sem si želela, da se njegov duh ne nadaljuje samo skozi Akademijo za ples, ki je bil eden od njegovih zadnjih projektov, ampak bomo tudi mi tisti, ki bomo skozi naša telesa nadaljevali vse, kar si je želel.

Nasmejana Mimi na recepciji pod kupolo.
Zato sem k ideji povabila tudi vse njegove in moje sodelavce, ki smo vedno bili team oziroma skupina. Pri tem imam v mislih najprej Metko Mesesnel Bizilj in Natašo Ambrož, nato Blaža Pocajta in Vilija Perička, pa Mateja Krajcarja, ki si je naziv svetovnega prvaka z Janjo Lesar priplesal pod imenom PK Urška.
Plesalci latinskoameriških in standardnih plesov so v popolni akciji pod kupolo.
Naša vizija je, da na stežaj odpremo vrata novitetam v plesu in seveda nadgrajujemo stara znanja. Odprti smo za vse, ki si želijo plesati in ustvarjati. Prostori na Štihovi so lepi in zelo ohranjeni.
Eden od družabnih kotičkov.
Naredili smo kotiček za najmlajše, kotiček za starše, ki čakajo na svoje otroke, kotiček, kjer se lahko šolarji in dijaki učijo in naredijo domače naloge, da se lažje prepustijo plesni kreativnosti. Želimo si ustvariti okolje, kjer bi se vsi počutili kot doma. Pod kupolo vas poleg vseh plesnih zvrsti čaka 3D presenečenje plesa in ritmov. Za vse informacije smo vam na voljo po telefonu 041 620 720 in e-mailu: klub@podkupolo.si. (je za naš portal povedala najemnica prostorov nekdanje PŠ Urška na Štihovi v Ljubljani, pedagoginja in koreografinja Mimi Marčac Mirčeta, ki ima te dni teden odprtih vrat)
View Gallery 6 Photos