Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar v velikem slogu. Letošnji MTP Summer Dance Intensive v obliki XXL!

Matevž Česen, Petra Ravbar in Tian Ćehić tokrat v rumeni akciji s fotografinjo Tijo Ažman

Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar smo v pičlih treh minutah razprodali butično verzijo MTP Summer Dance Intensive, ki je bila načrtovana v plesnem centru Bolero. Prejeli smo več kot 140 prijav, zato se 2. MTP summer dance intensive seli v Austria trend hotel od 8. do 10. julija 2022, kjer se boste lahko kar v copatih sprehodili do plesne dvorane, saj je omenjeni hotel pripravil posebno ponudbo za nastanitev vseh domačih in tujih gostov. Od petka do nedelje boste deležni sedem novih, svežih in povsem drugačnih plesnih koreografij, ki bodo obarvane v jazzu, modernu in commercial danceu. Vsak prvi klas v dnevu se bo začel z ogrevanjem, tehniko in koreografijo. Vsi preostali klasi bodo s še več plesa in preplesavanja. Klasi bodo trajali od ure in pol do dveh ur.

Vsi klasi bodo z drugačno, svežo in novo koreografijo. Vsi plesalci pa bodo deležni profesionalnih fotografij in videoposnetkov. Ujeti in posneti bodo tudi vsi trenutki ‘behind the scenes’. Manjkali ne bodo niti foto kotiček, kotiček za osvežitev in stojnice s plesno trgovino in sponzorji. Večeri bodo namenjeni za druženje s plesalci z vsega sveta ter seveda z Matevžem, Tianom in Petro, ki pripravljajo tudi presenečenje za vse udeležence.

(foto: Tija Ažman)


Nekaj zadnjih mest je še prostih za XXL verzijo, ki bo gostila do 220 plesalcev, zato pohitite s prijavami in zaplešite z Matevžem, Tianom in Petro ter s trenutno najboljšimi plesalci iz Nemčije, Češke, Slovaške, Srbije, Hrvaške, Belgije, Švice, Poljske, Bosne in Hercegovine, Južne Afrike in Slovenije. (sporoča trio Matevž Česen, Tian Ćehić in Petra Ravbar, ki ‘slišijo’ na ime MTP in vas vabijo, da zaplešete z njimi v poletje med 8. in 10. julijem. Vse podrobnosti najdete na: https://www.bolero.si/mtp.html)