Matevž Česen, Tian Čehič in Petra Ravbar napovedujejo prihod plesnih zvezdnikov!

Tian, Petra in Matevž bodo poskrbeli za zvezdniški plesni zaključek leta (foto: Tija Ažman)

Po več kot uspešno izpeljanem novembru, kjer je z nami plesalo skoraj 350 plesalcev iz 15 držav po vsem svetu in 20 plesnih šol po Sloveniji, smo na zaključnem MTP Woorld Sshowu ponosno oznanili, da decembra v Slovenijo in v Evropo virtualno prihajajo svetovna znana plesna imena. 26. in 27. 12. pripravljamo šest plesnih klasov. Trije klasi bodo MTP (Matevž Česen, Tian Ćehić, Petra Ravbar).

Naslednji trije pa bodo namenjeni našim gostom. Z nami bodo Michael Dameski iz Amerike, Briar Nolet iz Kanade in Dane Bates iz Velike Britanije. Obeta se nam prava plesna poslastica ob koncu leta.

Briar Nolet

In upam, da Božiček že sliši vse skrite želje nadebudnih plesalcev. Prijave odpiramo 4. 12. Več informacij pa dobite na instagramu mtp_movement.

Michael Dameski

V Boleru pa bomo tudi dobrodelni v tem času, in sicer za vse tiste, ki si v teh čudnih časih težje privoščijo dodatne stvari. Ples bomo približali z brezplačnim učenjem plesa na daljavo, da boste lahko vsi plesali z nami skozi praznike. Vse vsebine vam bodo na voljo tako na FB, IG kot You tube kanalu plesnega centra Bolero. (sporoča plesalec, koreograf in pedagog Matevž Česen in vas vabi, da se pridružite plešoči družini MTP)

Dane Bates