Katja Vidmar. Življenje je vrednota prvič na Obali. Vabljeni v Izolo!

Katja Dance Company in predstava Življenje je vrednota

Po 21 uprizoritvah, po vsakokratnih stoječih ovacijah, po veliki izkazani podpori našega občinstva in junakom, ki jim pomagamo s svojim plesom, se po poletno-jesenskem premoru vračamo na odre. Tokrat v Izolo in prvič na Obalo!

V sodelovanju s Kulturnim domom Izola Casa di cultura Isola, Občino Izola Comune di Isola, Ckšp Izola in Visit Izola ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen je pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, in skupaj z vami gledalci pomagati mladim, organiziranim v Ustanovi Mali vitez, ki so preživeli raka,.

Ustvarili smo predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se spl azi v naša življenja tiho in spremeni vse vzame pogum, smeh, čas … ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

​Bodite z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v moji koreografiji in izvedbi Katja Dance Company. Z vami bo več kot 15 plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila. Vstopnice po enotni ceni deset evrov bodo na voljo na običajnih prodajnih mestih Kulturnega doma Izola. Se vidimo tam! (sporoča plesalka in koreografinja Katja Vidmar, ki vas vabi v soboto, 20. oktobra, ob 19.00 na dobrodelno predstavo Življenje je vrednota, s čimer pomagate zbrati sredstva mladim, ki so preživeli raka)

View Gallery 4 Photos