Eclat Mon Parfum. Predstavitev francoske prefinjene dišave ob ritmih vrhunskega džeza.

Na predstavitvi Oriflamove dišave Eclat Mon Parfum v Kavarni Slamič …

Minuli teden, v sredo, je bila v prijetnem vzdušju Kavarne Slamič v Ljubljani predstavljena nova Oriflamova dišava Eclat Mon Parfum, ušesa prisotnih pa so božale zimzelene melodije slovenskih, francoskih, italijanskih šansonov. Čudovita glasba, ki so jo pričarali Iva Stanič in trio Goran Rukavina, bo še dolgo odmevala v naših ušesih.

… je zvenel žameten glas Ive Stanič ob spremljavi tria Goran Rukavina.
Eclat Mon Parfum je ustvarila mojstrica dišav Emilie Coppermann s pomočjo najprestižnejših sestavin; ekskluzivni parfum do popolnosti ujame bistvo neprisiljene pariške elegance. Eclat Mon Parfum je ena redkih dišav v zgodovini, ki uporablja legendaren, prilagojen DeLairov akord – privilegij, ki so ga v zadnjih 140 letih imele le najznamenitejše znamke parfumov v svetu. DeLairov akord prinaša najboljše nove bele perunike, ki je že stoletja znana kot emblem francoskih kraljev in kraljic ter najbolj ikoničen in prestižen cvet v parfumeriji. V dišavo so vpeti tudi akordi azijske hruške ter mandljevega prahu. Že iz samega imena je razvidno, da je Eclat Mon Parfum premium tip dišave – parfum.

Emilie Coppermann je mnogokrat nagrajena ustvarjalka dišav – večkrat je osvojila naziv Mater Perfumer – najvišji naziv, ki ga je mogoče doseči v svetu parfumerstva. Ustvarila je že več kot 40 parfumov za nekatere od najbolj priznanih parfumerskih hiš na svetu, kot sta Givenchy in Paco Rabanne, poleg tega pa je za Oriflame ustvarila dišave Tenderly Promise, Signature Zoom ter Miss Yes to Love.