Katarina Venturini. Ne želijo priznati moje vrednosti. Postavljajo me na stranski tir

Katarina Venturini kot sodnica, a marca je ne bomo več videli. (Foto: Marko Mesec)

Težko rečem, prej se mi zdi, da mi v slovenskem prostoru nekateri ljudje ne želijo priznati moje vrednosti. Pa s tem ne mislim laiki, ampak ljudje, ki so v tekmovalnem plesu. Mislim, da zaradi svojih izkušenj in seveda znanja lahko ponudim veliko, ampak me nekako postavljajo na stranski tir.

Z Andrejem Škufco sta bila dolga leta plesni in zasebni par.
Kot da ne bi tekmovala 25 let in kot da ne bi zadnjih 12 let tekmovalne kariere plesala v finalih in zmagovala. (je odgovorila na vprašanje za spletni portal Siol, ali njeno ime še vedno odpira vrata, nekdanja plesalka in zdajšnja lastnica plesne šole Plesna zvezda Katarina Venturini. Katarina je bila recimo planirana, da sodi prihajajoče državno prvenstvo v latinu, nato pa je v nekem trenutku izginila s spiska sodnikov, kjer jo je nadomestila Špela Kralj.
Z Matejem Krajcerjem sta vodila projekt brezplačnih vadbenih ur za bodoče plesalce, a se ni obnesel. Matej je odšel na svoje oziroma ustanovil PK Feniks.
In menda so njeni načrti po ne preveč prisrčnem razhodu z Matejem Krajcerjem, ki je v okviru njene šole vodil plesni klub, da se posveti samo družabnemu plesu in otroku Marku, ki si ga je tako želela.)