Jure Bergant. Pozitivni učinki plesa na človeka

Jure Bergant ima kot dolgoletni plesalec latina in standarda izjemne izkušnje s plesom. (Foto: Marko Mesec)

Kaj se dogaja z našimi možgani, medtem ko plešemo, in kako se razvijajo v procesu plesa? Katere aspekte in potrebe življenja ples zajema in zadovoljuje? Če vas zanimajo odgovori na zastavljena vprašanja in še mnogo drugih zanimivosti, ki jih skriva ples, vabljeni k udeležitvi prvega brezplačnega webinarja Pozitivni učinki plesa na človeka. Primeren je za vse, ki se želite naučiti nekaj novega, vas ples zanima ali pa se že ukvarjate z njim in bi si ga želeli ogledati še z druge perspektive.

Jure z aktualno soplesalko …


Znano dejstvo je, da ples pozitivno vpliva na vašega otroka in vse nas. Študije kažejo tudi, da je z 11 različnimi dejavnostmi, vključno z kolesarjenjem, plavanjem in tenisom, ples edina dejavnost, ki zmanjšuje tveganje za demenco.

… Luano Valentino


Prijave na e-mail naslov: jure.bergi@gmail.com, kamor vam bom posredoval link do brezplačnega webinarja. Veselim se vaše udeležbe! (vabi na plesno popoldne plesalec latinskoameriških in standardnih plesov Jure Bergant. Z njim boste on line v torek, 22. 12. 2020, ob 16.30 s predhodno prijavo.)