Naj plesne zvezde 2020

Glasujte in si priplešite nagrado Parade plesa.

Priplesali smo do zadnjega glasovanja v tem letu, in to bo, kot je običaj, glasovanje za naj plesne zvezde, ki so zaznamovale leto 2020. Ni dvoma, da je to bilo posebno leto in tako smo se tudi mi nekoliko prilagodili situaciji, tako da letos v našem izboru ni kategorij. Predloge smo oblikovali v sestavi Daliborka Podboj, Matevž Česen in Barbara Drnač. Slednja sem se kot urednica portala odločila, da podelimo nagrade po izboru glasovalcev in po izboru naše tričlanske žirije. Matevž za predloge, pri katerih je neposredno udeležen, ne bo glasoval. Vi boste izbrali prve tri, komisija prav tako prve tri. Vsi bodo prejeli športni pulover s kapuco in nakupovalno vrečko Parada plesa; zmagovalec pa še komplet toaletnih torbic z oznako Parada plesa. Tolažilno nagrado nakupovalno vrečko pa prejmejo tudi četrto-, peto- in šestouvrščeni po vašem izboru.

Nagrade Parade plesa čakajo glasovalce in predlagane plesalce

Plesna bera je bila kljub zelo okrnjenemu programu, tekmovanjem in nastopom precejšnja. Vaje, treningi so se preselili na platformo Zoom, kjer poskušajo plesalci ohranjati plesno formo. Ena lepših novic je bila tudi ta, da breaking postaja olimpijski šport. Zato vabljeni k našemu glasovanju, saj bomo nagradili šest srečnežev s toaletno torbico oziroma nakupovalno vrečko Parade plesa. Glasujte za naslednje plesne ustvarjalce in ustvarjalke: Jana Marolta, Željka Božiča, Bino Podjed, MTP Movement, Miho Krušiča, Lano Klemen, Laro Šlibar, Empire dance camp, Behind the wall, Laro Šlibar & Tio Jagrič, Matevža Česna, Fiono Johnson, Henrika Neubauerja, Mašo Kastelic & Akima Pekunova, Laro Nedeljkovič, Natašo Kočar, Alexa Belaja & Rubi Marinko, Ano Klašnjo, Filippa Joria, Michala Rynio & Nastjo Bremec Rynio, Urško Centa, Alicio Ocadiz, Bena Novaka, Ano Cvelfar, Arniko Matko Juvančič & Filipa Juriča, Tetiano Svetlično, Lukasa Zuschlaga, Luko Ostreža, Gaja Žmavca, Mašo Kagao Knez & Kajo Lin Jagodič Avguštin & Josepha NzobandoroJoseja & Kanyja Obengo, Marka Kotnika & Julijo Markovič Halik, Ano Vodišek. Glasovanje traja do ponedeljka, 11. 1. 2021!

Čestitke Lauri Walter (foto: Marko Mesec) za zmago, drugouvrščeni Veroniki Kajin (foto: Marko Mesec) in Tjaši Dobravec, ki je zasedla tretje mesto! Vse prejmejo super majico Gina’s Pretty Stuff!

Poglejmo še rezultate prejšnjega glasovanja, ko ste za naj Gina’s Pretty Stuff plesalko izbrali Lauro Walter. Drugo mesto si je priplesala Veronika Kajin, tretje pa Tjaša Dobravec. Vse tri plesalke bodo prejele atraktivno majico Gina’s Pretty Stuff. Pet srečnic in en srečnež, ki so glasovali, se bo prav tako razveselilo majice z logotipom Gina’s Pretty Stuff: Ana Matuc, Barbara Drobnič Santana, Majda Kralj, Drago Ulčnik, Mehrima Miskič in Kornelija Štampohar. Čestitke vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni. Nagrade bodo vsi prejeli po priporočeni pošti v 14-ih dneh od dneva objave na naši spletni strani!

Glasuj in si pridobi nagrado